*Nettavisen* Sport.

McClaren roser Beckham

Foto: (SCANPIX)

Han ignorerte David Beckham i nesten et helt år. Nå skamroser Steve McClaren fotball-ikonet.

07.06.07 09:50

Da McClaren overtok som landslagssjef etter VM-sluttspillet i Tyskland i fjor sommer, gjorde han det klart at David Beckham ikke var i Englands fremtidsplaner.

Men foran vennskapskampen mot Brasil forrige fredag, hentet han plutselig Beckham inn i varmen igjen. Det ble en umiddelbar suksess.

To praktkamper på rad
Beckham storspilte mot Brasils superstjerner og fulgte opp med en ny praktkamp i EM-kvalifiseringskampen mot Estland onsdag kveld.

Steve McClaren kan ikke gjøre annet enn å hylle spilleren han tidligere har vraket.

- På de to kampene han har spilt har han stått bak tre av fire scoringer, sier McClaren til Reuters etter Englands 3-0-seier over Estland.

- Derfor tok jeg han med i stallen, det er derfor han er med på laget. David Beckham er en veldig, veldig god spiller som fortjener å være med på vårt lag. Når han spiller slik, er han uvurderlig for oss, fortsetter Englands landslagssjef om spilleren han tidligere mente ikke hadde en fremtid på landslaget.

- Stortrives
Beckham, som fra og med i sommer skal spille for amerikanske LA Galaxy, gleder seg stort over å være tilbake i landslagsvarmen.

- Jeg har virkelig hatt det morsomt de to siste ukene, det føles herlig å være tilbake på landslaget. Mot Estland gjorde alle en god jobb, vi scoret tre mål og spilte god fotball i store perioder, mener han.

Han får garantert sjansen for England igjen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.