*Nettavisen* Sport.

McClarens agent i hardt vær

Foto: (Reuters)

Colin Gordon, Steve McClarens agent, anklages for å ha forsøkt å sikre seg store summer han ikke hadde krav på.

01.10.06 11:07

Gordon skal ha involvert seg i Muzzy Izzets overgang fra Leicester til Middlesbrough og Juninhos overgang fra Atletico Madrid til Boro, melder Sunday Mirror.

Cheryl Campbell var leid inn som tolk i forhandlingene mellom Atletico Madrid og Middlesbrough, og forteller at Gordon prøvde å spille partene ut mot hverandre. Han fortalte Middlesbrough at han representerte Atletico, mens den spanske klubben fikk høre at han representerte Boro. Kravet Gordon fremstilte var en godtgjørelse på 250.000 pund.

- Da han ringte meg hadde jeg ingen grunn til å tro at han ikke var involvert i saken. Til det visste han alt for mye. Det er åpenbart at Steve McClaren hadde latt ham få god innsikt i hva som foregikk, sier Campbell.

McClaren var på dette tidspunktet manager i Middlesbrough.

- Det var ikke før jeg hadde lunsj med Keith Lamb, styreformannen i Middlesbrough, at Gordons svindelforsøk kom for en dag. Lamb ble sjokkert over opplysningene, og avviste fullstendig at Gordon hadde noen legitim grunn til å drive forhandlinger i denne saken.

- Gordon hadde ingenting med Juninhos overgang å gjøre, og mottok ikke en krone fra oss. Du kan trekke dine egne konklusjoner av det, sa Lamb til Sunday Mirror lørdag.

Muzzy Izzets agent Jonathan Barrett, som også representerer blant annet Peter Crouch og Ashley Cole, anklager Gordon for samme svindelforsøk i forhandlingene om Izzets overgang fra Leicester til Middlesbrough.

- Jeg ble oppmerksom på at Gordon fortalte begge partene at han representerte motparten, sier Barrett.

- Mine instrukser var å overføre 250.000 pund til Gordon, men da jeg gjorde partene oppmerksom på dette brøt forhandlingene totalt sammen. Boro nektet fullstendig for at de hadde kunnskap om Gordons innblanding.

Keith Lamb bekrefter dette.

- Jeg var overrasket over å se Colin Gordon under Izzet-forhandlingene. Vi var ikke klar over at han utga seg for å representere oss.

En talsmann for Gordon avviser påstandene.

- Alt er løgn. Colin er offer for ondsinnete rykter.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag