RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

McCulloch reddet Rangers til seier

Sist oppdatert:
Glasgow (NTB-AFP): Ett sent mål av Lee McCulloch like før slutt ga Rangers 2-1 borte mot Motherwell lørdag. Storklubben tok med det et langt steg mot å sikre annenplassen i skotsk eliteserie.

Det startet godt for Motherwell da Henrik Ojamaa sendte vertene i ledelsen etter bare seks minutter. Rangers svarte raskt med en utligning av Steven Whittaker tre minutter senere.

Hjemmelaget var nær å score mot slutten, men i stedet var det Rangers som kunne juble da McCulloch satte ballen i mål fra kort hold ett minutt før slutt.

- Jeg synes dette var en hardt tilkjempet trepoenger. Motherwell var svært gode og vi visste dette ville bli en tøff kamp, sa Rangers-manager Ally McCoist.

Seieren reduserte avstanden opp til Celtic til 15 poeng, som betyr at den suverene serielederen ikke kan sikre gullet denne helgen heller. Celtic spiller mot St. Johnstone søndag.

Kanskje like viktig for Rangers var det at lørdagens seier gjør at klubben har god kontroll på annenplassen med seks poeng ned til Motherwell. Drøyt 7,3 millioner kroner i prispremie skiller det å bli nummer to og tre i Skottland. Begge klubbene trenger sårt nye likvider. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere