RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

McEnroe hyller utskjelling

Sist oppdatert:
Jonas Björkman tok en McEnroe og skjelte ut dommeren. Og får skryt - av McEnroe.

Jonas Björkman ble slått ut av Wimbledon-turneringen i London torsdag, og lot sinnet og frustrasjonen gå ut over dommer James Keothavong. Svensken klarte ikke å kontrollere seg da Keothavong overprøvde en av linjedommerens beslutninger. Resultatet ble at motstander Tomas Berdych vant poenget.

- Idiot!
I kjent McEnroe-stil gikk Björkman bort til dommerstolen og tømte ut sin frustrasjon. Og da han tapte det påfølgende poenget også, rant det fullstendig over for svensken.

- Idiot! Du er dum i hodet! Skjønner du ikke det, eller!? Du er helt verdiløs! Du burde ikke dømme kamper som dette! Det er ikke første gangen du ødelegger! raste den normalt så sindige svensken.

Tilskuerne trodde verken sine øyne eller ører, og det ble knappenålsstille på tribunen.

Tennisens største bråkmaker noensinne, John McEnroe, var vitne til opptrinnet. Og han likte det han så og hørte.

- Bra gjort, Jonas. Det der vil jeg ha oversatt fra svensk, sier den amerikanske legenden til Aftonbladet.

Angret ikke
Björkman tapte kampen med klare 1-3 i sett. Etter kampen var det ingen angerfull Björkman som snakket med pressen.

- Nei, noen ganger må man ha rett til å bli sint. Jeg hadde sjansen til å komme inn i kampen, og helt plutselig går hoveddommeren inn helt uten grunn. Det er klart jeg blir frustrert og forbannet. Hvor mye banner man ikke under en fotballkamp? Totti (Francesco, red.anm.) er hos dommeren 75 ganger i løpet av 90 minutter. Dette blir stort bare fordi det handler om tennis, sa Björkman.

McEnroe har lenge etterlyst personligheter på tennistouren, og mener publikum bør være takknemlige når en spiller viser følelser.

- Fra et tilskuersynspunkt er det bra. Novak Djokovic har lovet å strippe dersom han vinner, og nå er han godt på vei, sier McEnroe, som jobber for BBC under turneringen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere