RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

McEwen: - Evans vinner

Foto: AP/Scanpix
Sist oppdatert:
Spurtfantom Robbie McEwen tror lagkamerat i Davitamon-Lotto, Cadel Evans, vinner Tour de France.

Australske Robbie McEwen har grepet om den grønne spurttrøya, med 17 poeng ned til nærmeste rival Tom Boonen (Quickstep). Nå tror McEwen at laget hans også kan få suksess i sammendraget.

ALT OM TOUR DE FRANCE

- Cadel Evans kommer til å vinne Tour de France. Han er den mest naturlige sammenlagtrytteren i feltet. De andre er temposyklister som har omskolert seg til klatrere, eller omvendt. Derfor tror jeg ingen klarer å slå ham, sier McEwen.

Dermed kan det gå mot en imponerende gul/grønn dobbel for landsmennene. Tom Boonen er nemlig så skuffet over mangelen på etappeseier, at han har gitt opp jakten på McEwens grønne trøye.

- Det har jeg ingen tro på, han sa det sikkert i et skuffelsens øyeblikk. Tom gir ikke opp - han hadde ikke kommet dit han er ved å gi opp, understreker det lille hurtigtoget.

Tirsdagens niende etappe mellom Bordeaux og Dax kan gi oss en duell mellom Boonen og McEwen, hvis ikke vår egen Thor Hushovd stikker kjepper i hjulene for duoen.

Følg Tour de France live her på TV 2 Nettavisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere