RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

McEwen: - Jeg hater ikke Sveits

Foto: SCANPIX
Sist oppdatert:
Triumferende Robbie McEwen ut mot sveitsisk avis.

Det går så bra med Robbie McEwen om dagen, at han like gjerne kan påkoste seg å være på sitt mest diplomatiske:

- En avis skrev at jeg skulle dra hjem og påsto at jeg hater Sveits. Det er ikke sant. Jeg elsker å kjøre i Sveits og jeg elsker landet. Jeg har alltid kjørt godt her, sier McEwen ifølge feltet.dk.

Overlegen i Sveits
Avisen australieren prater om er Blick, men Silenco-Lotto-sprinteren kan uansett la resultatene tale for seg selv så langt under Tour de Suisse.

Både tirsdagens og onsdagens etappe står nemlig bokført med den lille hissigproppens navn på toppen av resultatlistene.

Også Thor Hushovd har lagt merke til at McEwen for tiden gjør som han vil i feltet på oppløpssiden - med hjelp fra lagkameratene, eller helt på egenhånd.

- McEwen har vist flere ganger at han ikke trenger mye hjelp for å komme seg opp og frem. Han er en mester til å bite seg på bakhjulet til hvem det skulle være, fortalte Hushovd til Nettavisen tirsdag.

Sprudlende feiring
Selv om de siste dagers uttaleleser tyder på at Lotto-teamet kjører for Cadel Evans under sommerens Tour de France, er McEwen likevel godt fornøyd med støtten han har fått i de sveitsiske alper.

- Denne seier er for mine Silence-Lotto-lagkamerater. De arbeidet hardt for meg igjen i dag, og det skal vi feire med litt champagne.

Oscar Freire ble nummer to og Gerald Ciolek nummer tre. Sammenlagtstillingen er uforandret etter 4. etappe, i hvert fall hva topplasseringene angår, noe som betyr at Igor Antón Hernandez fortsatt leder rittet.

Gå til sportsforsiden!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere