Gå til sidens hovedinnhold

McGregor arrestert i Miami

UFC-stjernen Conor McGregor ble arrestert i Miami etter å ha knust og stjålet en telefon.

Den tidligere fjærvekt- og lettvektmesteren i UFC ble hentet inn av Miami Beach-politiet etter å ha knust telefonen til en fan, skriver MMAfighting.com.

Arrestasjonen skjedde 17.56 lokal tid, og snaut fem timer senere ble den irske superstjernen løslatt mot en kausjon på 12.500 dollar.

Ifølge politiets dokumenter er engelskmannen Ahmed Abdirzak mannen som ble utsatt for McGregors vrede rundt klokken 05.20 mandag.

Begge var på vei ut av Fountainebleu Hotel da Abdirazak skal ha forsøkt å ta et bilde av McGregor med telefonen sin. Iren skal ha slått mobilen ut av hånda på Abdirazak og deretter trampet på den flere ganger.

McGregor skal så ha plukket opp telefonen, lagt den i lomma og gått fra stedet.

30-åringens advokat Samuel Rabin fra firmaet Rabin & Lopez PA, sier følgende om hendelsen og arrestasjonen:

- I går kveld var Conor McGregor involtert i en mindre uoverenstemmelse rundt en mobiltelefon, som resulterte i en telefon til politiet. Mr McGregor setter pris på at politiet responderte og samarbeidet fullt og helt med dem.

Dette er ikke første gang Conor McGregor er i politiets søkelys. I fjor ble han arrestert etter å ha angrepet en buss med flere UFC-fightere inni, blant annet rivalen Khabib Nurmagomedov.

Iren tilstod forholdet og slapp unna med samfunnstjeneste og bøter.

McGregor er snart klar til å konkurrere igjen etter å ha vært suspendert som følge av bråket etter kampen mot Nurmagomedov i Las Vegas i oktober i fjor.

McGregor fikk seks måneders utestengelse og ble ilagt en bot på 50.000 dollar. Nurmagomedov ble utestengt i ni måneder og bøtelagt med 500.000.

Kommentarer til denne saken