*Nettavisen* Sport.

McGregor snakker ut etter pubslaget

SMELL: Her smeller Conor McGregor til mannen i baren.

SMELL: Her smeller Conor McGregor til mannen i baren.

UFC-stjernen Conor McGregor legger seg flat etter at en video som viser at iren slår til en mann på en pub i Dublin ble publisert.

23.08.19 11:09

Conor McGregor har hatt enorm suksess både sportslig og særlig økonomisk etter sitt gjennombrudd i UFC.

De siste månedene har det imidlertid hopet seg opp med utenomsportlige skandaler for 31-åringen, og tidligere denne måneden publiserte TMZ en video av at McGregor slår en eldre mann på en pub i Dublin.

Torsdag snakket McGregor for første gang ut som situasjonen, da han ble intervjuet av ESPNs Ariel Helwani.

- Det er ikke så viktig hva som skjedde. Den mannen fortjente å kose seg på den puben uten at det skulle ende slik det gjorde. Det er fem måneder siden, og jeg har prøvd å gjøre opp for meg, og jeg gjorde opp for meg den gangen, men det betyr ikke noe. Jeg handlet feil, sier McGregor i intervjuet.

- Jeg skylder folkene som har støttet meg, jeg skylder moren min, faren min, familien min, jeg skylder de som trente meg i kampsport. Dette er ikke hvem jeg er, og det er ikke grunnen til at jeg begynte å trene og studere kampsport. Grunnen var at jeg ville forsvare meg mot et slikt scenario, fortsetter han.

Se video av slaget i denne artikkelen:

McGregor innser at han er et forbilde for flere unge og at han må oppføre seg bedre.

- Selv om jeg har tatt steg for å bli bedre siden den gang, smerter det fortsatt hjertet mitt å se det. Jeg er her for å gjøre opp for det og gå videre og møte konsekvensene av det. Det var uakseptabel oppførsel.

I samme intervju avviser McGregor at han har lagt opp, og gjør det klart at han ønsker å returnere til UFCs oktagon.

Iren forteller at han først og fremst ønsker seg en omkamp mot Khabib Nurmagomedov, men nevner også Nate Diaz, Jorge Masvidal, Dustin Poirier, José Aldo, Tony Ferguson, Max Holloway som mulige motstandere når han returnerer.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.