McGregor åpner opp om rehabiliteringen og hans mål fremover under en spørsmålsrunde på Twitter der han inviterte sine fans til å stille spørsmålene de ville ha svar på.

På spørsmål om når han satser på å være fullstendig rehabilitert og tilbake i buret svarer iren at han vil være klar for full MMA-sparring senest i april, og at hans neste kamp vil komme så fort som mulig etter det, men at han samtidig må være tålmodig.

Les også: Keane slakter Carrick-intervju

Beinbrudd

McGregor brakk beinet under kampen mot Dustin Poirier på UFC 246 i juli, og han sa i ettertid at han slet med flere tretthetsbrudd i beinet før kampen. Det var andre gang han tapte mot Poirier etter å ha vunnet den første kampen de imellom.

Under skadeoppholdet har det sirkulert mange rykter om hvem McGregor vil møte i comebacket, og det spekuleres i en fjerde kamp mot Poirier eller en tredje kamp mot Nate Diaz.

Iren selv har lyst på en kamp for tittelbeltet i lettvektsklassen, og det kan se ut til at vinneren av tittelkampen mellom Poirier og Charles Oliveira den 12. desember må forberede seg på å møte The Notorious, hvis vi skal tro på iren.

UFC-sjef Dana White har ikke sagt noe om en mulig tittelkamp, men innrømmer til podkasten Pardon My Take fra Barstool Sports at Conor fortsatt er en av de ti beste i verden og at han vil returnere til UFC som en hovedattraksjon. McGregor er for øyeblikket rangert som nummer 9 i lettvektsklassen.

Les også: United bekrefter ny manager

Fullføre trilogien

Under spørsmålsseansen på Twitter var det flere som lurte på om iren vil fullføre trilogien mot Diaz. De to møttes for første gang i 2016 da Diaz vant, før de møttes igjen senere samme år. Da vant McGregor på poeng.

McGregor er klar på at han vil ha en avgjørende kamp mot Diaz, og skriver at det er 1 milliard prosent klart at det blir en tredje kamp mellom to av de største rivalene i UFC-sirkuset.

Les også: Fikk fotballreisen ødelagt. Så tikket det inn en melding fra Harry Kane

Ikke redd for ny skade

Det var mange som var redde for at beinbruddet kunne bety slutten for McGregors UFC-karriere, og det var flere Twitter-brukere som spurte om han var redd for å skade seg igjen.

McGregor, som har to kamper igjen av sin nåværende kontrakt med UFC, konstaterer at han ikke er bekymret for å skade beinet på nytt.

- Jeg kan ikke vente med å vri stålstangen i beinet mitt rundt nakken på min neste motstander. Jeg teller ned sekundene til jeg kan slippe løs dette våpenet, svarer han en Twitter-bruker.

Det gjenstår å se hva han velger å gjøre etter at de to kampene er unnagjort, men som han skriver:

- Jeg ville elsket å være i UFC resten av livet. Jeg er UFC!