For en drøy uke siden møtte superstjernen Conor McGregor Dustin Poirier under UFC 264 i Las Vegas. Det ble en vond opplevelse for iren, som endte opp med å brekke beinet og dermed tapte kampen.

Nå er han utskrevet fra sykehuset, og han har nå en lang rehabiliteringsprosess foran seg. Da er det ikke dumt å kunne leke med noen nye leketøy.

I oktober i fjor kjøpte han en yacht, Tecnomar 63, som har blitt designet som en Lamborghini. Han måtte betale nesten 27 millioner kroner for den nye leketøyet.

Les også: Sjokkerende scener da Boca Juniors røk ut av cupen: Politiet brukte pepperspray mot spillerne

«Supercar of the sea»

Nå har yachten endelig ankommet McGregor. På tirsdag delte han et bilde av båten sin på Instagram. Den veier 24 tonn, er 63 fot lang og har en makshastighet på 111 kilometer i timen. Den er inspirert av bildesign og kalles «Supercar of the sea».

- Min Lamborghini-yacht er klar, skriver McGregor på Instagram.

I høst kunne McGregors følgere få se han velge ut ulike materialer til båten, som under dekk har et stort soverom.

- Det er en ære å sikre nummer tolv av bare 63 som er laget. 1963 er året Lamborghini ble grunnlagt og tolv er, ja dere vet om nummer tolv, skrev han da.

Med nummer tolv referer han til sitt eget whiskeymerke Proper No. 12.

Les også: Warholm svarer på Bolts tirade: - Må passe meg for ikke å bli hyklersk

- Jeg kan gjøre hva som helst

Før møtet med Poirier ble båten hans også et tema. Da fikk han spørsmål om hva som er hans beste kjøp noensinne.

- Jeg vil si Lamborghini-yachten min, den er for øyeblikket i Italia, sa han, ifølge The Mirror.

McGregor har tjent seg søkkrik på MMA-karrieren sin, noe hans nyankomme yacht er et godt eksempel på. Pengene kommer også godt med når han skal forberede seg til storkamper.

Les også: Program for sommer-OL 2021

- Selvsagt, med økonomisk frihet, kan jeg få tak i de beste når det kommer til kondisjon og styrketrening. Jeg bare ser etter meg selv og laget mitt, jeg kan gjøre hva som helst. Jeg kan gjøre hva jeg vil på denne planeten, sa han.