RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Medalen (41) gir seg ikke

Linda Medalen utelukker ikke at hun spiller for Asker også neste sesong.

BISLETT, ASKER - RØA 2-3 (Nettavisen): Den 41 år gamle veteranen, som gjorde comeback etter et fravær på fem år denne sesongen, spilte hele cupfinalen i Asker-forsvaret på Bislett.

Medalen fikk tidvis kjørt seg mot de raske og tekniske ungpikene på Røa, men spilte likevel en brukbar finale.

Klikk her for kampfakta.

Sjokkåpning
- Kampen må ha vært veldig gøy å se på. Begge lag ville angripe. Røa spilte en god kamp og vant fortjent, sier en diplomatisk Medalen til Nettavisen etter kampen.

41-åringen er i full jobb i politiet og har fotballen som hobby, men er likevel ikke sikker på at cupfinalen var hennes siste kamp på toppnivå.

- Jeg har aldri sagt at cupfinalen var punktum. Det er gøy å trene med Asker, og skulle de få fem skader til en kamp neste år, er det godt mulig at jeg stiller opp. Jeg kan ikke bare slutte selv om det står at jeg er født i 1965 på dåpsattesten, smiler Medalen.

Hun har følgende forklaring på hva som skjedde i Asker-forsvaret da Røa scoret tre mål på de 14 første minuttene av kampen.

- Vi var i ubalanse og ble overspilt. De doblet på kanten og var for kjappe for oss.

Målet nådd
Trener Eli Landsem gir de mest rutinerte spillerne skylden for tapet.

- For å vinne kampen er vi avhengige av at de beste spillerne er i toppslag. Vi ble felt av personlige feil og gjorde det ekstremt vanskelig for oss selv, oppsummerer Landsem.

Hun er likevel fornøyd med sesongen, med seier i serien og cupfinale, etter degraderingen til 1. divisjon etter forrige sesong på grunn av økonomisk rot.

- Det er knallbra at vi nådde målet vi satte oss, som var cupfinale. Vi mistet seks spillere i førsteelleveren, og de som ble igjen har gjort en hard jobb, sier Landsem, som håper å kjempe om gull i Toppserien allerede neste år.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere