RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mehla har folkebankeren

Sist oppdatert:
Mangeårig champion på Klosterskogen er som vanlig sentral på sin gamle hjemmebane. I kveld jakter han nye seire med blant annet Voje Nido.

Her finner du Nettavisens V5-tips til Klosterskogen.

Voje Nido er en toppstammet 4-åring som har vist fin formstigning og vunnet de to siste startene. Hesten blir dagens klart største V5-favoritt, og skal regnes med en god vinnersjanse, men vi har funnet et motbud.

Her kan du registrere deg og spille. Du kan bruke Visa-kortet til å spille med på Nettavisens travmagasin.

I et løp for stallansatte velger vi å kun krysse for to hester, siden de tre andre løpene virker åpne, og krever garderinger.

V5-4 er et riktig fint sportslig løp som holder rikstotoklasse.

Klosterskogen er som kjent vår eneste bane med siste indre, noe spillerne alltid må ta med i vurderingen. Vi tror fort det kan komme en vinner eller to fra siste indre i kveld også.

NYHET!Nå kan du spille på trav hos Nettavisen. Det er svært enkelt å levere kupongen, og du kan spille på tre måter:

1. Lyntoto:
Lever en ferdig utfylt Lyntoto-kupong til kveldens løp – uten å registrere deg. Lyntoto-spillet finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin.

2. Eksperttips:
Du kan velge mellom tre spillforslag fra Nettavisens traveksperter. Tipsene finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin. Deretter klikker du på ett av beløpene og registrerer deg som kunde
. Registrer deg her!


3. Alle spill fra Norsk Rikstoto:
Her kan du registrere deg som kunde hos Nettavisen. Dersom du allerede har konto hos Norsk Rikstoto, kan du bruke samme innlogging på Nettavisens travmagasin.
Registrer deg her!

>> Les mer på Nettavisens travmagasin

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere