RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mehla har V75-bankeren

Sist oppdatert:
Mangeårig champion på Klosterskogen Asbjørn Mehla blir nøkkelkusk i lørdagens V75. Han kjører blant annet vår hovedbanker for dagen.

Her finner du Nettavisens V75-tips

Her finner du vårt DD-forslag

Unghestene i fokus
Klosterskogens oppdretningsløp for begge raser er to av de sportslige høydepunktene lørdag. Stortalentet Gold Wing møter meget enkelt selskap og er satt utenfor V75-spillet, mens det er ganske åpent i kaldblodsklassen. 3-åringene forandrer seg fort så tidlig i sesongen, og som regel blir det også noen galopper i Klosterskogens krappe svinger. Dermed garderer vi bredt i dette oppgjøret.

Kongen av Klosterskogen
Det navnet har Asbjørn Mehla fått med rette. 58-åringen har hentet hjem en rekke championater på Klosterskogen. Telemarkingen har fortsatt god sving på seiershjulet, og mangler kun rundt 30 seire før han runder 5000 totoseire totalt i karrieren.

Lørdag har han to solide vinnersjanser. Vi tror Mehla leder hele veien med Straight Ås i V75-4, mens han også har en god vinnersjanse i det avsluttende løpet med Sørmin. Sistnevnte er en kapabel 5-åring med høy seiersprosent. Stammen må også kunne sies å være solid med Moe Odin som far og Sørvinni som mor. Sistnevnte er datter av Sørvinn, som Mehla vant Klosterskogens oppdretningsløp med i 1990.

En som også har betydd veldig mye for travsporten i Telemark er Prince Royal. På 205 starter vant han 78 ganger, og på merittlisten står blant annet Kriteriet, Derby og syv NM-titler. Hesten har fått sitt minneløp, som kjøres som V75-3. French Design er hjemmefavoritten, men vi tror han får hard kamp av Archipelago og Cromwell.

Dagens mest åpne løp er i våre øyne V75-2. For å få råd til å gardere bredt her, må vi spille to bankere. Det andre holdepunktet kan du lese om her.

Spilleforslag
Som vanlig har vi satt opp tre spilleforslag. Disse er på henholdsvis 90, 420 og 1.620 kroner, og kan kjøpes ved noen enkle tastetrykk.

V75-løpene kan du se på NRK2 klokken 18.30 - 19.15.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere