*Nettavisen* Sport.

Mehla holder stand på hjemmebane

Asbjørn Mehla leder banechampionatet på Klosterskogen. Her kan du lese hans vurderinger til kveldens løp.

27.09.07 14:06

Her finner du Nettavisens V5-tips til Klosterskogen.

Mehla er en av de mange ringrevene som holder stand på statistikkene til tross for stadig flere seiershungrige yngre krefter. Uvurderlig rutine, blikk for posisjoner og seierslyst kombinert med stor og lojal kundekrets holder Asbjørn i toppsjiktet både på lands- og banestatistikkene til tross for at han har trappet ned på reisingen de siste par årene.

Slik vurderer Asbjørn sjansene sine på Klosterskogen i kveld:

-2. løp/V5-1: 11 Straight Ås holder formen og gjør seg sjelden bort. Nå står vi imidlertid dumt til og hemmes veldig av bakspor. Jeg er veldig fornøyd om vi havner på trippelen, men hesten kan likevel gjøre et godt løp og få en brukbar premie. Tviler på seier herfra.

-3. løp/V5-2: 2 Mjølner Turbo har jeg aldri kjørt, men uansett er seieren bortbestilt til 1 Røste Bo, så vi andre må konkurrere om plassen bak. Det kan bli vanskelig nok å få en trippelplass, så vi får kjøre så pent vi kan og ta det vi får.

-5. løp/V5-4: 6 Voje Nido har et par løp i kroppen og formen er nok stigende. Han tåler dog ikke å gjøre noe som helst selv og derfor må vi kjøre så snilt vi kan underveis. 2500 meter har han aldri startet på før og jeg vet ikke helt hvordan han takler det. Det er ingen store stjerner i dette feltet og dermed mange vinnerkandidater. Voje Nido er en av dem, men kun som en av flere.

-6. løp/V5-5: 9 Ideal News er avhengig av å være med i front for å gjøre seg gjeldende og står derfor helt feil til i dag. Formen har vært fin i lang tid og han vinner løp så snart han havner bedre til, men i dag kjører vi for en best mulig premie og håper på en framskutt plassering.

Kilde: rikstoto.no

HTML EMBED
NYHET!Nå kan du spille på trav hos Nettavisen. Det er svært enkelt å levere kupongen, og du kan spille på tre måter:

1. Lyntoto:
Lever en ferdig utfylt Lyntoto-kupong til kveldens løp – uten å registrere deg. Lyntoto-spillet finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin.

2. Eksperttips:
Du kan velge mellom tre spillforslag fra Nettavisens traveksperter. Tipsene finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin. Deretter klikker du på ett av beløpene og registrerer deg som kunde
. Registrer deg her!
function r22Open(url) { window.open(url, "NettavisenR22", "width=686,height=460,scrollbars=yes"); } function r22Open2(url, width, height) { window.open(url, "NettavisenR22", "width="+width+",height="+height+",scrollbars=yes"); }


3. Alle spill fra Norsk Rikstoto:
Her kan du registrere deg som kunde hos Nettavisen. Dersom du allerede har konto hos Norsk Rikstoto, kan du bruke samme innlogging på Nettavisens travmagasin.
Registrer deg her!
function r22Open(url) { window.open(url, "NettavisenR22", "width=686,height=460,scrollbars=yes"); } function r22Open2(url, width, height) { window.open(url, "NettavisenR22", "width="+width+",height="+height+",scrollbars=yes"); }


>> Les mer på Nettavisens travmagasin

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.