*Nettavisen* Sport.

Mehla tror på Maurstad Brun

Asbjørn Mehla har mest tro på Maurstad Brun i kveldens V5-løp på Jarlsberg. Her kan du lese hans vurderinger.

09.03.07 15:11

Her finner du Nettavisens tips til V5A på Jarlsberg.

Her finner du Nettavisens tips til V5B på Jarlsberg.

Asbjørn Mehla ligger lavt foran helgas Laumb og Widding- oppgjør og mener han har bedre vinnersjanse på Jarlsberg fredag med Maurstad Brun.

Den franske hoppa 8 Opale de Landemer var lite motivert en periode, men de siste to startene har hun gått bra til slutt og endt på trippelen. Hun møter ikke tøffere lag nå, men står ytterst på vingen og kan få vanskeligheter med å komme riktig til på en sprint.

- 8 Opale de Landemer har kommet seg de siste startene, men står dumt til nå. Fra dette sporet, er det en premie som gjelder, kommenterer Mehla.

Lars Ove Romtveit har hatt kverke på stallen og nylig fått opphevet karantenen. 9 Huldre Glima (4. løp/V5-a3) har i likhet med Laumb-deltager Røste Bo, dermed ikke vært ute siden oktober.

- Normalt trenger hun løp i kroppen og jeg har ikke hørt noe om henne i det siste, uttaler Mehla som har vunnet løp med hoppa før.

Her kan du registrere deg og spille. Du kan bruke Visa-kortet til å spille med på Nettavisens travmagasin.

Forrige onsdag gikk 7 Maurstad Brun (6. løp/V5a-5/V5b-2) i tøft selskap i V65 etter pause, men viste at formen er i anmarsj og sto på bra til tredje.

- 7 Maurstad Brun gikk bra sist og med et løp i kroppen, skal han være forbedret. Han står perfekt inne i løpet og kjemper i toppen her. Må på bongen, råder Asbjørn om kveldens beste sjanse.

- 12 Gateman Royal (7. løp/v5b-3) står dumt til i andre rekke på tillegg her, så selv om han møter billig lag, er han ikke mer enn en premiekandidat, synes Mehla.

3 Donello (8. løp/V5b-4) kom bra til slutt på Klosterskogen og formen er oppadgående. Kusken ligger dog lavt på forhånd.

- Vi møter harde konkurrenter som blant andre 4 Frekken. Dessuten er han veldig usikker og jeg kjører for en brukbar premie i utgangspunktet, forteller Asbjørn.

Avslutningsløpet har blitt en sportslig perle med 3 Donald Dana og 9 S.J`s Otto i spissen. 6 Le Cheval virker til å ha funnet formen igjen etter en down og gjorde et knallsterkt løp da han vant V75 på Drammen forleden.

- 6 Le Cheval har veldig fin form, men møter kamerater her. 3 Donald Dana leder trolig hele veien her og det lukter dødens på oss. Vi er aktuelle på bred gardering, men synes det ser tungt ut på forhånd, kommenterer Asbjørn.

Kilde: rikstoto.no

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.