Gå til sidens hovedinnhold

Mektige Chelsea slo tilbake

Etter en katastrofal start på kampen viste Chelsea hva de er laget av. De blå ønsker tydeligvis ikke spenning om ligagullet.

CHELSEA - WEST HAM 4-1: Manchester United har øynet muligheten for å snyte Chelsea for gullet på oppløpssiden de siste ukene. Chelsea-boss José Mourinho har i kjent stil avskrevet Uniteds sjanser, men selv den selvsikre portugiseren må ha fått litt ekstra rask puls mot West Ham.

Etter et drøyt kvarter var nemlig stillingen på Stamford Bridge 0-1, og hjemmelagets Maniche sendt i dusjen etter en stygg takling. Midtbanespilleren spilte sin første kamp fra start i Chelsea, og presterte bare å brenne en stor sjanse før han fikk se det røde kortet av dommer Foy.

Såret dyr
Alle United-fans, og en god del andre, gned seg i hendene og håpet på en stjernesmell i West Hams favør etter Collins' ledermål. Men etter utvisningen opptrådte Chelsea som et såret dyr. Laget fikk uante krefter, og spiste etter hvert West Ham levende.

Didier Drogba og Hernàn Crespo startet for en gangs skyld sammen på topp, og stjernespissene scoret hvert sitt mål i løpet av tre minutter. Dermed var kampen snudd allerede før pause.

Etter hvilen fortsatte Chelsea å male de overtallige gjestene i senk, og John Terry la på til 3-1 etter at Gallas hadde skutt i tverrliggeren. Gallas skulle få sitt mål et kvarter senere, da han tuppet ballen i nettet etter et frispark fra Lampard.

Mot slutten kontrollerte Chelsea kampen inn til en overbevisende seier. Bare West Hams 40-årige innbytter Teddy Sheringham klarte å overliste Peter Cech, men skuddet ble reddet på streken av Terry.

- Vi reagerte godt etter deres mål, og vi har fått så mye erfaring med å spille med ti mann at det ikke er noe problem for oss, sa José Mourinho etterpå, ifølge Sportinglife. Chelsea-manageren var strålende fornøyd med kampen.

- I mesteparten av kampen så det ut som vi hadde tolv spillere, ikke ti, konkluderte han.

HTML EMBED
Reklame

Sommerens kuleste badeflåter

Kommentarer til denne saken