RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Melchiot skinte på blek Chelsea-dag

Sist oppdatert:
Da Chelseas offensive milliongalleri sviktet, brukte Mario Melchiot anledningen til å sikre tre poeng med sin første nettkjenning for året.

SOUTHAMPTON – CHELSEA 0-1: Mario Melchiot har ikke vært den mest omtalte spilleren i Chelseas totalt omkalfatrede mannskap denne sesongen. På en dag hvor mange av de nye spillerne måtte hviles etter lange landslagsturer, fikk den 27 år gamle nederlenderen anledning til å vise seg frem.

Han grep sjansen.

Den nederlandske landslagsspilleren har stadig oftere måttet venne seg til ikke å få starte sammen med de øvrige multi millionærfotballspillende utøverne i Chelsea-drakt. Faktisk var Southampton-kampen kun Melchiots syvende kamp for London-laget denne sesongen, men for en kamp det skulle bli for mannen med rastaflettene!

Sesongens første
Bakover hadde han stort sett god kontroll over Kevin Phillips og co, og da hans velbetalte kolleger ikke presterte noe offensivt, tok 27-åringen selv ballen i egne føtter rett etter sidebyttet, spilte en utsøkt vegg med Jimmy Floyd Hasselbaink, og et velrettet skudd fant veien forbi Premier Leagues kanskje beste keeper, finske Antti Niemi.

Scorringen var Melchiots første for sesongen.

1-0, og med et hjemmelag klart redusert i mangelen på sin toppscorer James Beattie, som var ute med skade. Erstatter Kevin Phillips fikk en gyllen sjanse helt på slutten, men Phillips satte ballen utenfor da det hadde vært lettere å finne nettmaskene.

Taus Strachan
- Vi fortjente ikke å tape, sa Southampton-manager Gordon Strachan på pressekonferansen etter kampen, samme konferanse hvor han nektet å kommentere ryktene som kobler ham til Leeds.

Han fikk støtte av sin italienske kollega i Chelsea, Claudio Ranieri, som etter kampen innrømmet at London-laget hadde vært heldig som fikk med seg alle tre poengene hjem.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere