Ole Gunnar Solskjærs jobb som manager i Manchester United er et hett tema etter at klubben tapte 0-5 for erkerival Liverpool søndag ettermiddag, men tirsdag kveld meldte flere medier at nordmannen enn så lenger får fortsette å lede laget.

Storavisen The Times skriver onsdag at det i forkant av møtet med de røde fra Merseyside var interne stridigheter i spillergruppen til Premier League-klubben.

Avisen hevder at spillere og trenere i United hadde et oppvaskmøte i etterkant av tapet for Leicester i ligaen og der skal det angivelig ha gått hardt for seg. Spillerne skal ha kommet med kritikk og kranglet både seg imellom og med lagledelsen.

LES OGSÅ: Pekes ut som Solskjær-erstatter. Eksperter advarer: - Ikke en perfekt match

- Oppvaskmøte

Ifølge The Times skal Solskjær ha bedt spillerne om å komme med sine ærlige tanker om situasjonen i klubben og de svake resultatene som er levert den siste tiden.

Flere av spillerne skal ikke ha lagt noe i mellom. Avgjørelsen om å gjøre Harry Maguire til kaptein skal være blant temaene som ble tatt opp av spillerne.

Maguire ble gjort til kaptein av Solskjær, kun seks måneder etter at han ble hentet til Manchester United fra Leicester, noe ikke alle skal være fornøyd med.

Et annet tema, som ifølge The Times ble tatt opp, er kvaliteten på treningene. En spiller skal ha gitt uttrykk for at treningene er lite motiverende.

LES OGSÅ: Ben Foster avslører hva Salah sa etter kampen: - Jeg tenkte «kjære vene!»

Videre skal Solskjær har fått kritikk av egne spillere for laguttakene og manageren skal ha blitt konfrontert med at han er litt for låst når det kommer til å velge de elleve som skal starte. Flere har satt spørsmålstegn ved hvorfor 48-åringen er så motvillig til å belønne spillere som har prestert bra på trening med spilletid. Det skal være snakk om spillere som i utgangspunktet ikke er «faste» i lagoppstillingen per nå.

Etter tapet for Liverpool skal det ha vært en ny opphetet diskusjon mellom spillere og trenere i United-garderoben.

The Times skriver at flere spillere mener at Solskjær ikke holder et høyt nok nivå når det kommer til taktiske disposisjoner før og under kamp og at han ligger langt bak folk som Josep Guardiola og Jürgen Klopp.

Møtevirksomhet

Tirsdag ble det avholdt et møte blant Uniteds øverste ledere. Direktørene Ed Woodward og Richard Arnold, samt eierne Joel og Avram Glazer skal ha deltatt på dette møtet, der de diskuterte framtiden til klubbens norske manager.

LES OGSÅ: Inntektsstup for Ole Gunnar Solskjær

Woodward og Arnold skal også ha snakket direkte til Solskjær om situasjonen. De to skal ikke være villig til å sparke Solskjær på nåværende tidspunkt, men det skal være et krav fra ledelsen om at resultatene må bli langt bedre i ukene som kommer.

The Mirror skriver onsdag at de tre neste kampene kommer til å avgjøre managerens framtid. United møter Tottenham, Atalanta og Manchester City.

Sir Alex Ferguson skal også ha vært på plass på Uniteds treningsanlegg Carrington tirsdag, men ifølge The Times' kilder, var han der i et annet ærend, selv om det har blitt meldt fra flere hold at også han var med i diskusjonene om Solskjærs framtid.

Conte som erstatter?

En rekke navn har allerede blitt trukket fram som en mulig erstatter for Solskjær og italienske Antonio Conte nevnes hyppig som en mulig ny manager i United.

LES OGSÅ: Disse bildene vekker oppsikt i England: - Gjør Ronaldo narr av Solskjær?

Brendan Rodgers i Leicester, Erik ten Hag i Ajax, arbeidsløse Zinedine Zidane og PSG-trener Mauricio Pochettino er andre som kobles med jobben i storklubben.

Conte skal ha gitt uttrykk for at han er interessert i jobben. Italieneren skal ha noe støtte innad i Uniteds ledelse, mens andre er usikre på om han er riktig mann.

Den tidligere midtbanespilleren har vist at han kan få gode resultater på kort sikt og har vunnet ligatitler med både Juventus, Chelsea og Inter, men han er også kjent for å stille svært høye krav og det har ofte blitt gnisninger mellom Conte og klubbledere.

LES OGSÅ: Hevder United-topp har avlyst avtaler for å diskutere Solskjærs jobb

- Sånn umiddelbart tenker jeg at det ikke nødvendigvis er en perfekt match, med tanke på spillermateriell og typen Conte er. Han stiller enormt tøffe krav, sliter på omgivelsene sine, og er også en type som ofte havner i disputter og krangler med ledelsen, gjerne offentlig, sa ekspert Even Braastad om Conte til Nettavisen tirsdag.