Det ble en ny god dag på jobben for Birger Meling, som har fått en fin start på sin Rennes-karriere.

Paris Saint-Germains stjernegalleri sto søndag på motsatt banehalvdel, men de skremte verken nordmannen eller resten av laget mot å levere en imponerende forestilling.

Kampen endte til slutt 2-0 i favør Rennes, og alarmene gikk for fullt blant eksperter etter at sluttsignalet gikk.

- Jeg er veldig bekymret for Neymar. Han har ikke mer akselerasjon. Messi er for forsiktig i Ligue 1. Det er bare Mbappé som er en konstant trussel, skrev Nabil Djellit på Twitter til sine 323 000 følgere om stjernetrioen til PSG.

Her tar Rennes ledelsen:

- Det man har drømt om

En det imidlertid er liten grunn til å være bekymret for er Birger Meling, som stoppet det som var av forsøk på PSGs høyreside.

Landslagssjef Ståle Solbakken har fått mange problemer før den viktige kampen mot Tyrkia, men venstrebackposisjon kan han derimot være trygg på.

Nettavisen fikk noen ord med landslagsbacken etter kampslutt søndag.

- Det er kamper som i dag man har drømt om siden man var liten gutt på løkka. Fullsatt stadion og en mulighet til å teste seg selv mot noen av de beste spillerene i verden. De kampene er enormt motiverende og utviklende, sier Meling til Nettavisen.

- Du så ut til å ha god kontroll gjennom store deler av kampen. Hva synes du om egen prestasjon?

- Jeg trodde enkeltprestasjoner var opp til journalister å mene noe om?, smiler Meling lurt, vel vitende om at han selv leverte en meget solid innsats mot PSGs offensive stjernegalleri.

- Funnet tonen

En annen nykommer i Rennes som virkelig har vist seg fram i sesonginnledningen er Kamaldeen Sulemana, som spilte en ny god kamp, mot PSGs stjerner.

- Det ser ut som du og Sulemana virkelig har funnet tonen på banen?

-Jeg har en veldig fin tone med Kamaldeen! Det er lett å få god kjemi med spillere av det kaliberet. En fryktelig god spiller, forteller Meling om sin lagkamerat til Nettavisen.

- Merket du at dagens kamp var litt ekstra spesiell for dere ,med tanke på Messi og alle sine øyne rettet mot PSG?

- Det er alltid gratis motivasjon i å spille mot de beste. I tillegg var det en viktig seier for vår del. Vi har kommet litt skjevt ut poengmessig i ligaen, men ingen tvil om at vi skal kjempe for å havne topp 5 med det laget vi har. Vi tar med oss masse selvtillit fra kampen i dag, avslutter han.

Nå venter det en landslagspause for Meling og Rennes, som tar pause på en 11. plass på tabellen. Der venter Tyrkia og Montenegro for Meling og resten av et svært skadeskutt norsk landslag den kommende uken.