RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Memelli: - Elsker Brann-fansen

Sist oppdatert:
Ingen tvil om hva publikumsyndlingen kommer til å savne mest.

(iBergen.no): Migen Memelli ble i går kveld klar for å fortsette fotballkarrieren sin i svenske GAIS. Tøff konkurranse om spissplassene gjorde at albaneren ønsket seg vekk fra klubben i håp om å få mer spilletid.

Mye skryt
Etter treningskampen tirsdag, hvor Memelli nettet én gang og pådro seg rødt kort, fikk han mye skryt av GAIS-trener Roland Nilsson. Albaneren ser frem til nye utfordringer i svenskeklubben, men har vondt av å måtte forlate fantastiske Brann-fans.

- Jeg kommer til å savne fansen. De er de beste i Norge og har alltid støttet meg. Hver gang jeg kommer inn roper de navnet mitt og støtter laget. Det er trist, men sånn er livet. Det må gå videre. Jeg er på vei til å etablere meg på landslaget og det er derfor veldig viktig for meg at jeg får spilletid. Det er dette jeg lever av, sier Memelli til iBergen.no.

Vinn vinn situasjon
Før Memelli ble solgt hadde Brann-trener Mons Ivar Mjelde fem spisser å velge mellom. To av dem, Bengt Sæternes og Thorstein Helstad, er mer eller mindre selvskreven. Med en sulten Robbie Winters og Trond Fredrik Ludvigsen var det knalltøft om spilleminuttene for Memelli.

- Det er skapt en konkurranse som ikke så ut til å bli 1. januar. Da var Robbie på utkikk etter en ny klubb. Migen er i en situasjon der han ønsker spilletid og trenger det for å fortsette på landslaget. Det er en situasjon vi må respektere. At vi lar ham gå til Sverige er en vinn-vinn-situasjon for alle parter, sa Bruun-Hanssen til iBergen.no i går ettermiddag.

Han understrekte samtidig at Brann ikke var tjent med å ha en umotivert Memelli i dårlig humør, som et resultat av lite spilletid.

Selv om Memelli forlater Bergen vil han aldri glemme Brann, i motsetning til andre klubber han har spilt for.

- Brann er spesielt, mye på grunn av fansen. Det er lett å glemme klubber man har spilt for tidligere, men Brann vil jeg huske for alltid, slår Memelli i bordet med.

Ønsk Migen lykke til under!

Les flere saker på iBergen.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere