Gå til sidens hovedinnhold

...men BSK vant lokaloppgjøret

Bækkelaget-jentene jublet som om de hadde vunnet gullet, da erkerival Nordstrand ble slått i den siste kampen i Spar-serien.

Stange: Nå har vi i alle fall æren i behold. Og det viktigste her var å slå Nordstrand, jubler BSK-kaptein Pernille B. Wibe.

For BSK var det kun æren som sto på spill før gårsdagens lokaloppgjør. Med tre poeng opp til Nordstrand, kunne uansett ikke laget bli bedre enn nummer to i Spar-serien. At naboen gikk til topps så uansett ikke ut til å plage BSK-jentene, som virkelig strålte etter å ha vunnet lokaloppgjøret.

Deilig å slå Nordstrand, konstaterer BSKs Christina O"Sullivan etter kampslutt.

BSKs stjernespiller måtte selv se mesteparten av kampen fra spillerbenken. Med en lei skade ble det kun straffeskyting på Christina i går, men på parketten fikk hun se lagvenninnene innfri.

Bækkelaget tok kommandoen fra start og ledet på det meste med fem mål. Nordstrand hevet seg riktignok utover i 1. omgang, og til pause skilte det to mål i favør BSK. NIF gikk forbi tidlig i 2. omgang, men så kviknet BSK til på nytt. De siste minuttene var det ingen tvil om hvor seieren skulle ende og laget fikk dermed en perfekt avslutning på årets Spar-serie.

Reklame

Comfyballs tømmer lageret: Halv pris på alle boksere