RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Men nå kommer Beattie..

Southampton
Southampton
Sist oppdatert:
Evertons toppscorer heter Marcus Bent, har fem nettkjenninger, og sitter på benken. Nå er James Beattie hentet inn, men dessverre var han ikke klar til Portsmouth-kampen.

EVERTON - POMPEY 2-1: Marcus Bent er blitt Marcus Benk, og «superreserve» Duncan Ferguson er suspendert. Dermed er det begrenset med scoringsalternativer på topp. I stedet var det den 33-års gamle midtstopperen Alan Stubbs som måtte ta ansvar med en scoring og en målgivende.

Everton var på full fart mot en liten krise, før Leon Osman dukket opp på enden av Alan Stubbs pasning i det 90. spilleminutt og ekspederte ballen i nettmaskene. Det var akkurat det Everton trengte midt i ”minikrisen” sin, men kanskje enda viktigere var mannen som ble presentert før avspark:

Skuffende snitt
James Beattie er ingen notorisk måltyv, men en mann som scorer jevnt og trutt. 68 ligamål på 202 kamper ble det for Southampton, og det var nok til at Everton bladde opp over 70 millioner norske kroner for det tidligere supertalentet til Blackburn. Nå håper Merseysides blå del at han skal finne nettmaskene regelmessig på Goodison, for det er akkurat det de trenger –

En måltyv.

Mot Portsmouth stanget Everton-spillerne lenge hodet i veggen, og typisk var det jo at en midtstopper – 33-årige Alan Stubbs, skulle sto får både mål og målgivende. Ufortjent var ikke seieren, men skal Everton ha mulighet til å henge med i toppen, så må de ha en superspiss som kan finne nettmaskene reglemessig.

Finner Beattie tilbake til den formen som gjorde ham landslagsaktuell for et par sesonger siden, så kan han være den spilleren¿

HTML EMBED

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere