I flere sesonger har Liverpool-manager Jürgen Klopp gjort det samme før Merseyside-laget skal i aksjon i kamp.

Under oppvarmingen spaserer tyskeren bort til midtstreken og følger motstanderlagets oppvarming med argusøyne.

Nettavisen og Amedia har sikret seg rettighetene til Liverpools treningskamper mot Stuttgart og Red Bull Salzburg førstkommende lørdag og tirsdag. Få tilgang her!

Les også: Nettavisen sender Liverpool-kamper i sommer

- Det setter deg helt ut

Brighton-spissen Glenn Murray er blant de som har bitt seg merke i Liverpool-managerens underlige ritual.

- Han går bort til midtstreken, står på den samme flekken og bare stirrer inn på motstanderens halvdel. Det psyker deg skikkelig ut, sier Murray til TalkSport.

- Det setter deg helt ut den første gangen det skjer fordi du tenker «hva er det han holder på med? Han ser ikke engang på sitt eget lag, han ser på oss». Han flakker ikke i blikket og fortsetter bare å se på hele tiden, sier Murray videre.

Bent: - Manageren måtte gå bort til ham

Darren Bent, som deltok i samme innspilling, sier at han opplevde det samme da han spilte for Derby mot Liverpool i ligacupen i 2016.

- Det er morsomt at Glenn nevner det, fordi da jeg var i Derby møtte vi Liverpool i en cupkamp. Vi varmet opp, og nøyaktig det samme skjedde. Han stod på midtstreken og så på at vi varmet opp.

Kampanje: Få 10 uker med Nettavisen Pluss +Alt for 10 kr

- Nigel Pearson, som var manager den gangen, måtte gå bort til han og spørre «hva er det som foregår her? Er alt i orden». Han svarte «ja, ja, ja» og ruslet bort.

Jürgen Klopp og Liverpool-stallen oppholder seg for tiden i Østerrike, hvor de lader opp til kommende sesong. Onsdag ble det klart at Nettavisen sender Liverpools kamper mot Stuttgart og Red Bull Salzburg.

Nettavisen Pluss: Her får du tilgang