Det var i siste kamp før landslagspausen at Solskjær valgte å benke Cristiano Ronaldo fra start mot Everton.

Oppgjøret på Old Trafford endte 1-1 og i ettertid har United-manageren måtte tåle kritikk fra flere hold for det valget.

Les også: Kommer med knusende kritikk mot Solskjær: - Han kommer aldri til å få jobbe i Premier League igjen

Santos: - Det er viktig for ham

Nå kommer også den portugisiske landslagssjefen, Fernando Santos, med sine tanker. Han mener Ronaldo trenger jevnlig med spilletid og at 36-åringen derfor ville bli med når Portugal møter Qatar til treningskamp lørdag kveld.

- Han (Ronaldo) vil bli med fordi han trenger spilletid. Det er viktig for ham på dette stadiet, sa Santos i forkant av kampen, ifølge Manchester Evening News.

Portugal-sjefen påpeker at forrige gang Ronaldo spilte en full kamp var i Champions League-oppgjøret mot Villareal 29. september.

Les også: Lineker med avsløringer om Ronaldo-overgangen: - Jeg legger alle kortene på bordet

På tirsdag skal Portugal ut i en viktigere kamp når det er klart for VM-kvalifisering mot Luxembourg. Da ønsker han en Ronaldo i best mulig form.

- Hvis han kun spiller mot Luxembourg, vil han praktisk talt gå 15 dager uten å spille med høy intensitet, sier Santos.

Derfor ser Santos seg nødt til å benytte seg av Ronaldo i den langt mindre viktige kampen mot Qatar.

- På dette stadiet vil jeg si at det er gode muligheter for at Ronaldo blir med mot Qatar, enten fra start eller at han blir byttet inn. På den måten er kamprytmen på sitt beste når vi møter Luxembourg.

Senere lørdag ble det kjent at Ronaldo var en del av Portugals startellever i lørdagens treningskamp som startet klokken 20.45.

Tidenes mestscorende

Santos' Portugal leder gruppe A i VM-kvalifiseringen, men med kun to poeng ned til Serbia har de ikke råd til store feilskjær.

Cristiano Ronaldo har så langt banet vei med tre scoringer. Forrige gang 36-åringen var i aksjon for Portugal ble han tidenes mestscorende landslagsspiller da han scoret sitt 110. landslagsmål.

Nylig ble han også nominert til Gullballen sammen med blant andre Erling Braut Haaland.