Gå til sidens hovedinnhold

Mener Ibrahimovic skriver under på forlengelse med Milan

Milan-tilhengerne kan trolig glede seg til flere Zlatan-scoringer også neste sesong.

Evigunge Zlatan Ibrahimovic (39) gjorde nylig comeback på det svenske landslaget, og lite tyder på at stjernespissen er mett på livet som toppfotballspiller.

Ifølge det italienske fotballnettstedet Tuttomercatoweb er svensken nær en ny kontraktsforlengelse med AC Milan. Gazzetta dello Sport melder det samme 2. påskedag.

Les også: Haaland-agent slår tilbake mot påstandene: - Falske nyheter

Ibrahimovic og milanoklubben skal de siste ukene ha forhandlet om en forlengelse som gjelder ut neste sesong.

En ny ettårskontrakt blir ifølge samme nettsted kunngjort om kort tid. Journalisten Daniele Longo hos Calciomercato har antydet det samme via Twitter.

Det gjenstår angivelig bare noen detaljer om prestasjonsrettede bonuser før avtalen blir fullført.

Ibrahimovic har gjort sakene sine meget bra på San Siro siden han kom tilbake til Milan i januar i fjor. Da signerte han på en kortidskontrakt ut samme sesong etter spill for LA Galaxy i USA.

I 2020 sto han for elleve mål på 18 kamper i Serie A og Coppa Italia på et drøyt halvår. Inneværende sesong har den gode målstatistikken fortsatt med 17 scoringer på 24 kamper i alle turneringer.

Les også: Salah-uttalelser får Liverpool-legende til å rase: - Jeg hater det

Hvis opplyningene stemmer, tyder mye på at den norske Milan-profilen Jens Petter Hauge (21) fortsatt får selskap av Ibrahimovic som en slags skandinavisk mentor i klubben.

Etter forrige sesong tok det lang tid før det ble klart at 39-åringen fortsatte også denne sesongen med Milan. I år kan det se ut til at «Rossoneri»-supporterne får en gladnyhet i god tid før sesongstart.

Les også

Jens Petter Hauge røper Zlatans beskjed i garderoben

Les også

Mandagens Premier League-rykter

Reklame

Quiz: Hva heter Mummitrollet på originalspråket?