Liverpool fikk ikke starten de ønsket seg på årets Premier League-sesong, og måtte ta til takke med ett poeng mot nyopprykkede Fulham.

Darwin Nunez leverte varene da han kom inn både mot Fulham og mot Manchester, og det er forventet at han starter mot Crystal Palace.

Uruguayaneren pryder forsiden av kampprogrammet, hvor Klopp med gryende iver forteller om hvor godt Nunez og de andre nysigneringene har tilpasset seg i klubben.

Rekordsigneringen kan bli viktig når Jürgen Klopps menn øyner muligheten til å revansjere seg mandag kveld, når de tar i mot Crystal Palace på eget gress.

Les også: Mbappés oppførsel provoserer: – En barnslig, liten drittunge

Advarer Klopp

Viaplays fotballekspert Tor Ole Skullerud er klokkeklar på at Liverpool er nødt til å slå tilbake mot Crystal Palace, om de skal holde følge med Manchester City.

Liverpool og Manchester City har knivet om Premier League-tittelen de siste årene, og som oftest har det vært svært få marginer som har skilt lagene ved sesongslutt. Skullerud mener lagenes rivalisering gjør det enda mer kritisk å tape poeng.

– Det viser jo historien ganske tydelig. Det er ikke mange feilskjær man tåler på veien mot å vinne ligaen i Premier League. Man er nødt til å komme på vinnersporet og sette sammen trepoengere om man skal henge med her, sier Skullerud til Nettavisen.

De to siste kampene har kampbildet endret seg etter at nysignering Darwin Nunez har kommet på banen. Skullerud tror Klopp vil bruke uruguayaneren fra start mot Crystal Palace.

– Begge innhoppene til Nunez har vært en god søknad. Han virker å komme mer og mer i harmoni med hvordan de spiller. Så jeg tror egentlig at han starter i dag, forteller Skullerud.

Les også: Gir seg som daglig leder i Mjøndalen

Flere stjerner ute med skade

Liverpool er nødt til å klare seg uten sin midtbanegeneral Thiago den kommende måneden. Skullerud tror at 19 år gamle Harvey Elliot, som har blitt rost opp i skyene av Klopp, vil bli spanjolens erstatter.

– Elliot er et ungt og friskt pust. Men det må sies at selv om Elliot er god, så er han ingen Thiago. Men han kan komme inn og bidra med andre kvaliteter.

Det er ikke bare på midtbanen Liverpool sliter med skader. Ibrahima Konate er ute en lengre periode etter å ha dratt på seg en kneskade i sesongoppkjøringen, og nå rapporteres det også at Joel Matip skal være tvilsom til mandagens oppgjør.

Dermed et det ventet at 25 år gamle Joe Gomez blir Virgil van Dijks partner i midtforsvaret. Sist gang Joe Gomez startet som midtstopper endte laget opp med å slippe inn syv mål, i 7-2-tapet mot Aston Villa i 2020.

Siden den gang har Gomez vært ute i store deler med skader, men er nå klar for spill igjen. Skullerud mener ikke at Gomez vil være en stor svekkelse fra Liverpools andre alternativer.

– Han er en god midtstopper, og med stødige Van Dijk ved siden av seg så skal nok det gå fint. Liverpool har gode alternativer, så jeg ville ikke vært bekymret for det.

Les også: Chelsea-fansen har startet underskriftskampanje mot PL-dommer

Starter kampene svakt

Etter kampen mot Fulham ble Klopp konfrontert med en statistikk fra Liverpools siste kamper.

Statistikken viste at Liverpool har sluppet inn det første målet i kampen i syv av de siste ni offisielle kampene deres. Cup-finalene mot Manchester City og Chelsea er unntakene.

Til tross for at Klopp innrømmer at svake åpninger på kampene har vært et problem, så mener han at det er mer sammensatt enn som så.

– Jeg liker det ikke når dere finner en ting i statistikkene, og så spør meg om det som om det var hele sannheten, for det er det ikke. Hadde det vært sannheten så hadde livet mitt vært mye enklere, uttalte Klopp om statistikken.

Klopp er ikke uenig i at Liverpool ofte ikke har vært på sitt beste i starten av kampene den siste tiden, men mener at resultatet mot Fulham, hvor de møtte et heltent, nyopprykket lag, ikke har sammenheng med sesongavslutningen.

– Du kan ikke sammenligne det. Det var en helt annerledes situasjon. Dette var sesongåpningen, fortsatte Klopp.

Les også: LSK-profilen røper hysterisk historie etter stjernemøtet: – Slapp av!