Den franske midtbanespilleren har på mange måter fått sitt skikkelige gjennombrudd i Ligue 1 denne sesongen.

Fra sin dype posisjon har han herjet med motstandernes offensive stjerner, og ingen spillere i topp fem-ligaene i Europa har flere taklinger og gjenvinninger enn Tchouaméni så langt denne sesongen.

- Til tross for at andre halvdel av sesongen har vært litt mer anonym, har han vært en sentral del av Monacos kamp om Champions League-kvalifisering, sier Jeremy Smith i Get French Football News.

Han følger fransk fotball svært tett, og har latt seg imponere av Monacos gullkalv som allerede har åtte landskamper på midtbanen til det franske landslaget etter overgangen fra Bordeaux i 2020.

Imponert skal også flere storklubber ha blitt.

Chelsea, Manchester United, Real Madrid og Liverpool har i tur og orden blitt koblet til 22-åringen, og så sent som denne uken rapporterte Liverpool-journalisten Paul Joyce i The Times at Jürgen Klopp er interessert i å signere Tchouaméni.

Smith påpeker imidlertid at både Liverpool og Real Madrid har henholdsvis Fabinho og Casemiro i lignende roller.

- Det avhenger i så fall om Tchouaméni ønsker å være en rotasjonsspiller, eller om han vil gå et sted hvor han er garantert å spille, forteller han.

Nettavisen snakket med Tchouaméni tidligere denne sesongen. Dette hadde han å si om egen klubbfremtid.

Peker på United: - Kan argumentere for at det er beste stedet

Og av nettopp den grunnen tror Smith at Liverpools aller største rival Manchester United kan ha en aldri så liten fordel - til tross for at klubben fra Old Trafford ikke ser ut til å kapre en Champions League-plass neste sesong.

Les også: De «surrealistiske» TV-bildene skaper reaksjoner: - Noe av det mest triste jeg har sett

- Manchester United er fortsatt et stort og attraktivt navn, så de er fortsatt en utfordrer. Når det kommer til nevnte klubber, kan man også argumentere for at det er det beste stedet for ham når det gjelder å være garantert spilletid og bli sentral del av et nytt prosjekt, sier han.

Fleksibiliteten og spilleforståelsen til Monacos unge midtbanestjerne gjør uansett at Smith mener han kan passe inn i de fleste formasjoner og systemer, enten om det innebærer at han spiller dypt på midtbanen alene eller med medspillere ved siden av seg.

- Og selv de mest suksessfulle lagene trenger en kvalitetsspiller i hans posisjon, så han kan fint passe inn i enhver toppklubb.

- De bør ligge langflate

Han får støtte av Direktesport-kommentator Robin Haugen. Han har kommentert flere av Tchouaménis kamper denne sesongen, og mener storklubbene bør kjenne sin besøkelsestid i sommer.

- Jeg skjønner så til de grader interessen fra Real Madrid, Liverpool og alle andre store klubber. De bør ligge langflate etter ham, forteller han i Nettavisens Ligue 1-sending, før han fortsetter.

- Han har hele pakka. Fysikken er helt enorm, og så har han den evnen du ser hos de beste spillerne med at de alltid har det tidelet ekstra med ballen i beina. Han er så rolig med ballen, og ligger alltid riktig posisjonert.

Derfor er Tchouaméni så ettertraktet: