*Nettavisen* Sport.

Mener Mancini mangler respekt

Foto: Reuters/Scanpix

- Han har ikke lov til å komme med slike uttalelser, stormer Arsène Wenger.

18.07.11 09:39

Arsenal-manager Arsène Wenger gikk i forrige uke hardt ut mot Manchester Citys elleville sponsoravtale, verdt 2,5 milliarder kroner.

Les saken: Wenger ut mot City

I helgen var franskmannen tilbake med kritikk mot Manchester-klubbens trener, Roberto Mancini.

Mancini har nemlig uttalt at han håper og tror på en overgang for Samir Nasri innen måneden er over. 24-åringen har ett år igjen av kontrakten med Arsenal, og London-klubben ønsker å beholde midtbanespilleren.

- Man kommer ikke med kommentarer om spillere som fortsatt er under kontrakt med andre klubber. Mancinis utspill er ikke lovlig og noen burde informere ham om det, raser Wenger, ifølge BBS Sports.

- Det strider imot grunnprinsippene i fotballen. Vi vil ha respekt. Det er på tide engelsk fotball finner tilbake til disse grunnprinsippene, sier sjefen på Emirates Stadium.

- Jeg skjønner ikke hvorfor han er så irritert
Ifølge ESPN slår City-trenern nå tilbake.

- Jeg sa bare at Nasri og Sergio Agüero er to gode spillere, men jeg sa også at Nasri er under kontrakt med Arsenal. Jeg skjønner ikke hvorfor han er så irritert.

Nekter å selge Nasri
Mancini uttalte lørdag følgende på spørsmålet om et bud hadde blitt lagt inn på Nasri, samt Atletico Madrids Sergio Agüero:

- Jeg vet ikke hva som er status akkurat nå. Det er komplisert med Nasri. Jeg håper vi får kjøpt ham for vi trenger spillere, og jeg håper han kommer før måneden er over. Samir er under kontrakt med Arsenal, så det kommer an på flere ting.

Wenger skal trolig være villig til å miste Nasri på en gratis overgang når kontrakten utløper om ett år, istedenfor å selge ham nå. Et bud på 200 millioner kroner fra Manchester United skal allerede ha blitt avslått.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.