Conor McGregor er i hardt vær om dagen, men det hindrer ikke iren i å lange ut i øst og vest i sosiale medier.

Natt til torsdag norsk tid var det tidligere tittelholder i tungvekt og lett tungvekt, Daniel Cormier, som fikk gjennomgå av UFC-stjernen.

Stempler Cormier som «feit alkoholiker»

Cormier jobber i dag som ekspertkommentator for ESPN på UFCs pay-per-view-stevner.

Les også: MMA-trener ut mot McGregor: - Han er ute av kontroll

Amerikaneren uttalte nylig at McGregor gikk over streken da han harslerte med rival Khabib Nurmagomedovs avøde far og at irens uttalelser virker som et rop om hjelp.

I tillegg har McGregor latt seg irritere av Cormiers kommentering underveis i kampen mot Dustin Poirier, som endte med beinbrudd for iren.

Det kom tydelig fram da McGregor fyrte løs mot Cormier og stemplet ham som en «feit alkoholiker» på Twitter. 33-åringen har siden slettet meldingene.

Bakgrunnen er at Cormier deltok i en drikkekonkurranse kort tid før han ble intervjuet av pressen på et mediearrangement før kampen mellom McGregor og Poirier i juli.

Cormier slår tilbake

Det tok ikke lang tid før svaret kom fra Daniel Cormier, som slo tilbake mot McGregor i sin egen videopodkast DC & RC.

- McGregor, hør på meg kompis. Slutt å bekymre deg for meg. Ikke bry deg om Daniel Cormier. Ikke bry deg om det jeg sier. Ikke bry deg om hvordan jeg kler meg eller hvordan jeg ser ut. Ikke gjør det. Bekymre deg heller for folkene som til stadighet banker deg opp hva gang du går inn i buret, sier Cormier.

McGregor stormet inn på UFC-scenen i 2013 og gikk ubeseiret gjennom sine sju første kamper, til han vant fjærvektstittelen i desember 2015.

Etter at han sikret seg lettvekttittelen med seier mot Eddie Alvarez i 2016, har imidlertid den sportslige karrieren gått nedover, samtidig som inntektene har økt formidabelt, blant annet som følge av den den lukrative boksekampen mot Floyd Mayweather i 2017 og etableringen av hans egen Whiskey.

Den irske UFC-stjernen står nå med tre tap på sine fire siste kamper i UFCs oktagon.

En rekke kontroverser

I samme periode har han fått minst like mye spalteplass for utenomsportslige hendelser.

I april 2018 gikk og flere kamerater til angrep på en buss som fraktet UFC-fightere fra et pressearrangement i Brooklyn. Målet for angrepet var Khabib Nurmagomedov.

I mars 2019 skrev New York Times at McGregor var under etterforskning for angivelig å ha voldtatt en kvinne på et hotell i Dublin i desember 2018. Saken ble henlagt.

I mars 2019 ble han arrestert i Florida etter å ha tatt telefonen til en mann som filmet ham og knust den. McGregor puttet siden mobilen i lommen og gikk fra stedet.

I august 2019 publiserte TMZ en video av at McGregor slo til en eldre mann på The Marble Arch Pub i Dublin. MMA-stjernen har senere kjøpt puben.

I september 2020 ble McGregor arrestert på Korsika, mistenkt for blotting og forsøk på seksuelt overgrep på en bar. Etter å ha vært i politiets arrest i to dager, ble iren sluppet fri. Tidligere i år ble saken henlagt på grunn av manglende bevis.