RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mener Messi bør finne seg en ny klubb

Foto: AFP/Scanpix
Sist oppdatert:
- Han må vise verden at han kan utgjøre en forskjell.

Onsdag kveld er det duket for et gigantoppgjør i Champions League når Barcelona og AC Milan barker sammen til kvartfinale.

Kampen inneholder mange elementer og blant annet er møtet mellom stjernene Zlatan Ibrahimovic og Lionel Messi noe mange gleder seg til.

Ibrahimovic hadde som kjent en dårlig sesong i Barcelona, preget av uro og konflikter, tilbake i 2009 og svensken er nok lysten på revansj.

- En utfordring
Lionel Messi på sin side har som vanlig vært strålende denne sesongen. Den lille magikeren har satt inn utrolige 55 mål på 45 kamper totalt i 2011/12.

De fleste eksperter er klare på at Messi er en av verdens desidert beste fotballspillere og at Barcelona-spilleren også fortsatt kan bli mye bedre.

Zlatan Ibrahimovics agent, omstridte Mino Raiola, er imidlertid ikke helt enig i dette. Agenten mener at Messi må bevise noe i en annen klubb enn Barcelona.

- Messi har så langt bare satt sitt avtrykk i en klubb. Om jeg var idrettsutøver, så ville jeg utfordret meg selv: Er det jeg som er best, eller er det laget? sier han til RAI.

- Kanskje kommer han en dag til å gå til en annen klubb og vise verden at han kan utgjøre en forskjell også der, fortsetter agenten.

- Ikke sjalu
I forkant av onsdagens supermøtet spekulerer italiensk media i hvorvidt Zlatan kan måle seg med Messi. Milan-kompis Antonio Nocerino mener svensken kan det.

- Messi har hele sitt liv spilt med samme spillere, i samme lag. De kjenner hverandre ut og inn. Zlatan og Cristiano Ronaldo har vist sine kvaliteter i flere ligaer, sier Nocerino.

- «Ibra» har ingen grunn til å være sjalu på Messi eller Ronaldo. Han har alltid scoret mål og vunnet titler i Italia. Det er den tøffeste ligaen rent taktisk sett, sier Milan-spilleren.

Oppgjøret mellom AC Milan og Barcelona på San Siro kan du følge på nalive.no og kampen starter 20.45 onsdag kveld.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere