Siden Paul Pogba returnerte til Manchester United fra Juventus i 2016, har det virkelig gått i bølgedaler for franskmannen.

På sitt aller beste har midtbanespilleren vært fenomenal, men skader og svake prestasjoner har preget mye av tiden i klubben.

Kontrakten til Pogba utløper etter denne sesongen, og partene har enda ikke blitt enige om en forlengelse. Dermed kan det hende at franskmannen må på klubbjakt.

- Jeg tror lenken er brutt mellom Paul Pogba og Manchester United, sier Petit til Bookmakers.com.

LES OGSÅ: Bodø/Glimt vil kjøpe Udahl - Vålerenga bekrefter kontakt mellom klubbene

- Ikke motivert

I likhet med Pogba, er Petit verdensmester med Frankrike. Den tidligere defensive midtbanespilleren vant VM i 1998, og har spilt i Monaco, Arsenal, Barcelona og Chelsea.

Han mener Pogba vil dra nytte av et klubbskifte.

- Man kan se på kroppsspråket hans at han ikke er fornøyd, det er tydelig. Man trenger ikke å være ekspert for å forså det.

Denne sesongen har midtbanespilleren kun spilt ni kamper i Premier League, men har rukket å notere seg for sju målgivende pasninger.

- De siste årene har han hatt mange skader. Jeg tror det er på tide for ham å forlate klubben. Fremtiden hans er ikke i Manchester United. Klubben får heller ingen fordel av å ha en spiller som ikke er motivert lenger, sier Petit.

LES OGSÅ: Da han ble byttet ut, gikk Ronaldo rett bort til Rangnick med en klar melding

Tilbake i trening

I november ble Pogba skadd på trening da han var på landslagsoppdrag for Frankrike. Det er ikke forventet at midtbanespilleren er tilbake før februar, men under mandagens trening var han å se på vinnerlaget med blant annet Cristiano Ronaldo og Marcus Rashford.

Før onsdagens kamp mot Brentford, insisterte Uniteds midlertidige manager Ralf Rangnick på at franskmannen vil gi alt frem til sesongen er ferdig.

- Vi har samme mål, og samme ambisjon om å være så suksessfulle som mulig de neste tre-fire månedene, uttalte Rangnick.

- For meg er det ikke et spørsmål om spilleren er på utgående kontrakt. Spørsmålet er hvor mye han vil være en del av denne gruppa, og om han føler seg psykisk og emosjonelt klar.

Paul Pogba har blitt lenket til blant annet Real Madrid, Paris Saint-Germain og Juventus. Til tross for alle spekulasjonene rundt midtbanespilleren, ønsker Rangnick å benytte seg av spilleren når han er skadefri.

- Han ønsker å vise fansen, styret og hele verden hvilken spiller han kan være. Uansett om det bare er for å vise nok til å få en kontrakt et annet sted, så vil han være svært motivert til å gjøre det, avslutter Rangnick.