RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mener RBK-kritikk er skivebom

Sist oppdatert:
Frode Johnsen mener Gøran Sørloth bommer fullstendig på kritikken han rettet mot Rosenborgs veteraner Erik Hoftun og Ørjan Berg.

Gøran Sørloth gikk i går ut og kritiserte de eldste spillerne for ikke å ta nok tak i kampene. Og han nevnte spesielt Erik Hoftun og Ørjan Berg.

Det mener Frode Johnsen er fullstendig feil.

Voksne
- Skivebom av Sørloth. Det er hele laget som har sviktet. Det kan alle se. Det kan ikke bli sånn at det er skandale hvis vi ikke vinner serien. En eller annen gang «taper» vi gullet. Og det må vi være voksne nok til å tåle, sier Johnsen til VG.

Erik Hoftun registrerer kritikken mot ham selv, og synes det er helt greit. Men samtidig sier han at det er altfor mange som mener noe om Rosenborg, og at han ikke kan forholde seg til det.

Helt greit
- Det må Gøran få lov til å mene. Alle har et ansvar for å ta tak i det, og som kaptein skal man gå foran og dra lasset, sier Hoftun til avisen.

- I går var det de unge som får skylden. I dag er det de gamle. I morgen er det trenerne. Vi kan ikke gå rundt og være opptatt av det som blir skrevet og ment om oss, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere