Spissen som signerte for Tottenham Hotspur i sommer er ute i kulden for Antonio Contes menn. Til tross for en prislapp i overkant av 72 millioner dollar, som i dagens kurs tilsvarer 750 millioner kroner har ikke Richarlison fått det til.

Brasilianeren har totalt spilt 655 minutter i årets Premier League-sesong, spissen har ikke notert seg for en eneste skåring i den tiden i Premier League. Dommen er klar fra tidligere storscorer.

– Han er tidenes dyreste flopp, sa Darren Bent på radiokanalen Talksport, i sin omtale av den brasilianske landslagsstjernen.

Tottenham spiller som regel med landslagskaptein Harry Kane alene på topp med to offensive spiller på hver sin side ved siden av seg. En trio bestående av Heung Min-Son, Dejan Kulusevski og nevnte Kane har vært foretrukket av Antonio Conte.

Les også: Rosenborg-bud på Oscar Aga (22)

– Hadde passet inn

Den tidligere United-spilleren og brasilianeren José Kléberson mener Richarlison hadde passet perfekt inn i Erik ten Hags måte å spille fotball på.

– Han er en type spiss som hadde hjulpet United veldig. Spesielt i måten laget presser på. Richarlison er god i det lave presset, i det høye presset og han kan skåre mål, sier Kléberson til nettstedet OLBG.

– Han har spilt i Premier League i mange år. Han skjønner reglene og han jobber hardt. Nå som United begynner å bli bedre, få god struktur og vinner mye kamper tror jeg han kunne gjort mye for de røde djevlene, uttalte Kléberson.

Les også: Storklubbene ligger langflate. Det får United-legenden til å reagere

– Hva er poenget?

Tidligere Spurs-spiller Jamie O'Hara har også sin mening om den nåværende situasjonen til spissen.

– Disse spillerne som Tottenham har på benken. Richarlison, som spilte i VM er en topp spiller. Det samme med Davinson Sanchez, som ble hentet for 45 millioner pund. Disse spillerne må spille. Hvis de ikke får spilletid i FA-Cupen mot Sheffield United, hva er poenget?, sa den tidligere Premier League-proffen til Talksport.

Tottenham spiller borte mot Wolverhampton lørdag klokken 16:00. De hvitkledde er i posisjon til topp fire denne sesongen, som vil gi spill i Champions League neste år.

Richarlison startet forrige ligakamp mot Chelsea, som endte med en 2-0-seier for Spurs. Wolverhampton røk på et bortetap mot Liverpool i midtuken.

Les også: Fredagens Premier League-rykter