Ole Gunnar Solskjær er under kraftig press og har gitt spillerne noen fridager i landslagspausen, etter 0-2-tapet for Manchester City forrige helg.

Nordmannen er imidlertid ikke den eneste i klubben som må tåle kraftig kritikk fra eksperter og presse.

I sin spalte i The Times tar nemlig tidligere United-spiller Gary Neville et kraftig oppgjør med hvordan spillerne opptrer i sosiale medier og mener de blir behandlet som idioter.

- Kjenner ikke igjen spillerne

Neville har sett seg lei av at PR-byråer snakker på vegne av spillerne og legger ut intetsigende meldinger, uten følelse og oppriktighet, støttet av klubbens medieavdeling.

- Det er spillere i Manchester United-garderoben som jeg virkelig beundrer, ikke bare for fotballferdighetene, men også for deres menneskelige kvaliteter, sårbarhet, tøffhet og sans for humor - alt som gjør dem unike. Jeg kjenner dem ikke igjen i det hele tatt når jeg leser hva de skriver i sosiale medier, skriver Neville.

Neville mener Uniteds mediesjef Phil Lynch bidrar til å skape det han omtaler som roboter på og utenfor banen.

- Jeg ser vaniljeaktige,saniterte meldinger. Jeg leser beklagelser som ikke fremstår oppriktige for meg eller noen andre United-fans. Jeg ser halve laget poster nesten identiske tweets, som om de leser det fra et manuskript. Det gjelder ikke bare i United.

Den tidligere United-spilleren bruker sterke ord når han beskriver propaganda-apparatet rundt dagens fotballspillere.

- Noen av disse twittermeldingene er avledningstaktikk. Du føler deg manipulert når du leser det, og dette skal være fotball - ikke noe slags Putin-lignende styre, som forsøker å kontrollere narrativet.

Keane-slakt

Det er heller ikke lenge siden Roy Keane tok et oppgjør med spillernes beklagelser i sosiale medier.

- Jeg hørte Maguire snakket denne uka. Han var som en robot. «Øh, øh ... beklager til fansen». Det er ingen følelser bak det, sa Keane.

- Jeg har fått nok av beklagelsene. Maguire går ut og sier de må stå sammen som gruppe. Nei, du må finne ut av ditt eget spill hvis du skal være leder av den gruppen. Sørg for at jobben blir gjort og gjør din egen jobb, sa Keane.