Gå til sidens hovedinnhold

Mens Arsenal slet og fikk stjernen utvist, havnet Mesüt Özil i en heftig krangel med TV-personlighet

Det tyske playmakeren forsøkte å gi sin støtte til lagompisene på Twitter. Det ble dårlig mottatt av Piers Morgan, som sendte flere krasse meldinger.

LEEDS - ARSENAL 0-0:

Leeds var flere hakk bedre enn Arsenal i søndagens møte mellom de to lagene i Premier League, men londonklubben fikk med seg et heldig poeng.

Til tross for flere gode sjanser, klarte ikke hjemmelaget å få ballen forbi keeper Bernd Leno. Gjestene skapte svært lite og dermed endte 0-0 på Elland Road.

Det Mikel Artetas menn viste offensivt var tidvis syltynt.

- Jeg kan nesten ikke huske å ga sett Arsenal så dårlig offensivt noen gang siden jeg begynte å sitte i studioet her, sier TV 2-ekspert Brede Hangeland.

Det samme merket fotballkommentator Per-Jarle Heggelund seg.

LES OGSÅ: Paul Scholes etter at lagkameraten dro fra United: - Jeg var helt knust

- Arsenal er totalt iskald fremover på banen. Ikke spillemål i serien siden starten av oktober. Ingen avslutninger på mål her mot Leeds. Altfor dårlig, skrev han på Twitter.

Kranglet åpent under kamp

Samtidig som Arsenal skuffet på banen så utviklet det seg en åpen krangel mellom den TV-personligheten Piers Morgan, som er Arsenal-supporter, og londonklubbens Mesüt Özil. Tyskeren var ikke med i troppen som reiste til Leeds søndag, fordi han ikke er registrert i Arsenals Premier League-tropp, men forsøkte å vise sin støtte til lagkompisene med en melding på Twitter.

Morgan lot seg imidlertid ikke imponere av Özils forsøk på å støtte laget. Som svar på meldingen «Let's goooo» fra Özil, skrev Morgan dette på Twitter:

- Jeg håper du gjør det, Mesut. For både din skyld og Arsenals.

Deretter fulgte han opp med denne tiraden mot midtbanespilleren.

- Jeg beundrer din evne til å «trolle» Arsenal-fansen. De som betaler ukelønnen din. Du får 350.000 pund i uka av våre penger for å sitte på rumpa og ikke gjøre en dritt. Prøv å tren like hardt som jobber med å være en smart p***. Da kan det hende at manageren din tar deg ut på laget, skriver Morgan i en svært krass melding.

Det tok ikke lang tid før playmakeren svarte på meldingen til TV-personligheten.

- Piers, var det virkelig deg, eller er telefonen din hacket? skrev Özil.

Morgans respons på det var følgende:

- Det er den første taklingen du har fått inn denne sesongen - veldig bra!

Leeds dominerte

Leeds var det klart beste laget de første 45 minuttene, men til tross for en rekke avslutninger, klarte ikke hjemmelaget å finne nettmaskene.

Nærmest scoring i første omgang var det nok Stuart Dallas som var etter 34 minutter. Jack Harrison la inn og Patrick Bamford flikket ballen videre til Stuart Dallas. Han avsluttet lavt, men skuddet mot lengste hjørne gikk like utenfor.

Like i forkant hadde også Bamford fått en god mulighet da ballen datt i beina hans etter en klarering fra Gabriel. Skuddet på halv volley var litt for slapt.

Arsenal hadde svært lite å by på offensivt. Stjernespiss Pierre-Emerick Aubameyang, som for anledningen faktisk fikk spille spiss og ikke venstrekant, kom til forsvinnende lite foran Leeds-målet. Joe Willock, som skulle være det kreative leddet mellom midtbanen og angrep, fikk heller ikke til så veldig mye i første omgangen.

LES OGSÅ: Willian: - Det er en mening bak det Arsenal driver med. Vi er på riktig vei(+)

Vertene fra London kunne derfor puste lettet ut over at det fortsatt sto 0-0 ved pause.

Pepe utvist

Andre omgang var drøye fem minutter gammel da Nicolas Pepe ble sendt rett i dusjen. Arsenal-angriperen var fremme med panna og dyttet den mot hodet til Ezgian Alioski. Det så ikke ut til å være spesielt hardt, men Alioski gikk teatralsk i bakken og VAR ble koblet inn. Dommer Anthony Tyalor gikk selv ut for å se hendelsen på monitoren og konkluderte med at det var rødt kort til ivorianeren.

Selv om Alioski gikk noe lett i bakken, var det svært unødvendig oppførsel av Pepe.

LES OGSÅ: Joshua King testet positivt for korona

- En idiotisk handling. En helt meningsløs reaksjon av Pepe, sa TV 2-kommentator Nils Johan Semb om situasjonen.

Også i andre omgang fikk Leeds de største sjansene og både Rodrigo og Patrick Bamford traff stolpene mot slutten av kampen, men scoring ble det ikke. På overtid satte Rodrigo ballen i metallet for andre gang i andre omgang.

Dermed ebbet det utrolig nom ut med 0-0 og Arsenal var heldig som fikk med seg ett poeng fra kampen. Artetas menn står nå med 13 poeng etter ni kamper, mens Marcelo Bielsa og hans Leeds har 11 poeng så langt denne sesongen.

Reklame

Her får du tak i valpekalenderen 2021