Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mental opprydning skal gi norsk seier i EM-avslutningen

Landslagssjef Thorir Hergeirsson og Veronica Kristiansen på pressetreff i Paris torsdag. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
Landslagssjef Thorir Hergeirsson og Veronica Kristiansen på pressetreff i Paris torsdag. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Foto: (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Veronica Kristiansen tar i bruk psykolog Tom Henning Øvrebø aktivt for å komme i toppform til EM-kampen mot Sverige fredag.

Norge gikk glipp av semifinale etter at Nederland slo Tyskland onsdag. Det var et tungt slag for mange, også jenta fra Buskerud.

– Personlig ja, men som lag og hva det betyr nei, sier Kristiansen til NTB på spørsmål om hun har utfordringer med motivasjonen før Sverige-kampen.

– Jeg kommer til å ha en samtale med Tom Henning Øvrebø i kveld. Det har hjulpet meg før. Jeg har brukt ham jevnlig et par ganger i måneden de siste to årene.

Spøkelse

Norges 32-33-tap i åpningskampen mot Tyskland ødela store deler av EM. Glimt fra den kampen herjer fortsatt med Kristiansen.

– Det dukker opp i hodet mange ganger. Så derfor er det bra å rydde litt opp. Tom Henning og jeg snakker veldig godt sammen, sier hun.

– Dere møter Sverige?

– Ja, det er jo Sverige, og de skal vi slå, sier Kristiansen.

Norges kamp starter 14.00 fredag og spilles trolig for ganske tomme tribuner. Arenaen tar 18.000 tilskuere. Semifinalene Russland-Romania og Frankrike-Nederland spilles på kveldstid samme dag.

(©NTB)

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!