*Nettavisen* Sport.

Mer champagnesprut for Vettel

Foto: SCANPI/REUTERS/Vivek Prakash

Den «uslåelige» tyskeren triumferte i første India Grand Prix.

30.10.11 17:16

India arrangerte sitt første VM-løp i formel 1 lørdag, og Sebastian Vettel var ikke tilbakeholden på gasspedalen selv om han allerede har vunnet VM sammenlagt.

Med beste startspor var årets verdensmester Sebastian Vettel var tydelig giret på mer suksess. Han ville gjerne bli den første formel 1-vinneren på banen utenfor New Delhi.

Red Bull-føreren vant også som han ville med 8,4 sekunders margin til McLarens Jenson Button. Ferraris Fernando Alonso snøt så vidt Vettels lagkamerat Mark Webber for tredjeplassen.

Vettel vant dermed for ellevte gang på 17 løp denne sesongen. Kun i løpet på hjemmebane i Tyskland har 24-åringen mislyktes med å kjøre inn til pallpassering.

Verdensmesteren er nå oppe i hele 374 poeng i VM-sammendraget. Button følger på plassen bak , men har 134 poeng mindre å vise til.

Trioen Button, Alonso og Webber kjemper fortsatt om andreplassen sammenlagt når to løp gjenstår. Formel 1-sirkuset fortsetter i Abu Dhabi om to uker før sesongen avsluttes i Brasil i slutten av november.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag