Gå til sidens hovedinnhold

Mer dansk dynamitt

Flemming Jensen viste frem en strålende opplagt Nobodybeatsthebeat i Halmstad mandag og tirsdag er dansken på farten igjen på Åby.

Tirsdagens travmeny er innholdsrik og moroa starter med V4-løp fra Åby. Det fortsetter med lunsjtrav fra Bjerke, mens Eskilstuna overtar stafettpinnen med V65-løp tirsdag kveld. Her hjemme er det Forus som er arrangør av en meget spennende dobbel V5-omgang.

Les også:Uslepen diamant?

Etter noen dager med strålende tips, ble det en liten nedtur mandag. Riktignok vant begge våre bankere i Drammen og i Mantorp kom vårt glitrende DD-drag Miss Marke to centimeter for sent til å vinne DD-2 og gitt oss over 24 ganger pengene på vårt minste DD-forslag. En svak Bazire Brodde kastet enkelt inn håndkleet under V65-løpene i Halmstad slik at vi måtte nøye oss med en femmer der (89 kroner tilbake på det minste forslaget). Slik er travsporten, man må ha marginene med seg. Uansett har det blitt over 50 000 kroner innspilt siden torsdag og tirsdag skal vi tilbake i vinnermodus.

Innleveringsfrister Åby
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.37

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

Flemming Jensen er muligens Danmarks beste travtrener og hver gang han tar turen til Sverige, så er han seiersaktuell med sine hester. Under torsdagens V65-løp på nettopp Åby innfridde han lett med vår V65-banker Piano Dill og i Halmstad mandag innfridde med vår andrebanker Nobodybeatsthebeat. Jensen er altså i knallform og under V4-løpene på Åby tirsdag, er det nok en gang "Ismannen" som får vår tillit.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Tøffest og best
9 Væsterbo Prestige er ihvertfall en traver langt utenom det vanlige, men helseproblemer har satt sine spor for Insert Gede–sønnen som vinner V4-2/DD-1, bare han går feilfritt. Nå kommer den 8-årige vallaken som trenes av Flemming Jensen ut etter snaue 3 måneders pause med meget positive rapporter i ryggen. Merk dere det når Jensen starter i Sverige første gang ut etter pause så er hestene klare for å vinne løp på direkten, ellers hadde han startet hjemme i Aalborg med dem.

Vi husker fortsatt når Væsterbo Prestige vant V75 fra dødens på sterke 13,5/2140m fra bakspor! At distansen denne gangen er 2640 meter er bare en fordel for den sterke krabaten. Ismannen kommer til å sende frem sin kapasitetstraver med en gang tempoet dempes og normalt er det ikke noen som ønsker å ta i mot når det er snakk om stayerdistanse. Vi var aldri i tvil om bankeren denne tirsdagen og 9 Västerbo Prestige skal vinne V4-2/DD-1.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Klart bedre enn raden
5 Bring Me Staro er en bra stammet Love You–sønn som viste fine ting tidlig i karrieren, men det har strulet en del for den 5-årige vallaken den siste tiden. Gikk ganske greit etter galopp to ganger før jul, men i sine to starter i 2013 har han virket tråkk underveis. Nå er rapportene fra familien Boel at han virker mye mer spenstig enn tidligere og basert på en del av løpene han gjorde tidligere i karrieren skal Bring Me Staro hevde seg i V4-4. Konkurrentene skremmer ihvertfall ikke og tar hesten i for fullt kan han utmerket godt vinne dette løpet.

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken