RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mer gull til Petter Solberg

GULLSESONG: Petter Solberg har hatt en stor sesong i rallycross, og lørdag ble 40-åringen hedret med Norges Bilsportforbunds fortjenstmedalje i gull.
GULLSESONG: Petter Solberg har hatt en stor sesong i rallycross, og lørdag ble 40-åringen hedret med Norges Bilsportforbunds fortjenstmedalje i gull. Foto: Torstein Bøe (NTB scanpix)
Feiret VM-gullet med fortjenstmedalje.

Petter Solberg feiret 40-årsjubileum som nybakt verdensmester i rallycross lørdag, og på festen ble han hedret med Norges Bilsportforbunds fortjenstmedalje i gull.

Han ble tidligere i høst den aller første verdensmester i rallycross, og han ble også den første bilsportutøveren til å vinne VM-gull i to forskjellige disipliner.

I 2003 ble Solberg som kjent også verdensmester i rally.

- Det er utrolige resultater Petter Solberg har oppnådd. Han er uten tvil tidenes norske bilsportutøver, og vi er med god grunn stolte over en fører som han. Petter Solberg har uten tvil fortjent bilsportens høyeste fortjenstutmerkelse, sa generalsekretær Hallgeir Raknerud på Solbergs fest.

- Jeg er utrolig takknemlig og stolt over å få en slik utmerkelse som dette. Jeg har et stort hjerte og lidenskap for sporten, og det er alltid hyggelig på bli satt pris på, sa Petter Solberg etter utdelingen. (©NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere