RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Holm, Morten (SCANPIX)

Mer heder for Zuccarello

Sist oppdatert:
Mats Zuccarello Aasen får gullpucken fra Norges Ishockeyforbund for sin innsats forrige sesong.

Det meldte ishockeyforbundet sine egne nettsider tirsdag.

New York Rangers-spilleren får symbolet som viser at han har vært den fremste norske spilleren på klubb- og landslagsnivå i 2009/2010-sesongen.

I sin nye klubb kommer han bare bli kjent på mellomnavnet, men i Norge og Sverige har Mats Zuccarello Aasen skapt seg et navn for historiebøkene.

Ishockeyforbundet la vekt på at Zuccarello Aasen han fikk hele verdens oppmerksomhet for sitt spill under OL i Vancouver. Han viste da ”sin briljante teknikk og overblikk”, påpekes det i begrunnelsen.

23-åringen framheves også som en viktig bidragsyter under VM i Mannheim da Norge sikret fortsatt spill i på høyeste nivå med et ungt lag.

På sitt tidligere klubblag Modo hadde Zuccarello Aasen en bortimot perfekt sesong. Han ble poengkonge i grunnserien i Sverige med 64 målpoeng på 55 kamper, og ble i tillegg ble kåret til årets spiller.

Mats Zuccarello Aasens nye klubb New York Rangers åpner årets NHL-sesong med borte - og hjemmekamper mot lokalrivalene New Jersey Devils 23. og 25. september. Nordmannen er ventet å få plass i Rangers NHL-stall fra sesongstart.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere