RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mer moro for Mir?

Foto: hesteguiden.com
Sist oppdatert:
Mir D.K. er en vinnerhest av rang.I Bergen i kveld møter han tøffere motstand enn noen gang. Tar seksåringen til Rune Ellingsen sitt sjette strake seier?


Klikk her for å se våre V5-forslag

Ola Slåtsveen traff bra med tipsene til dagens lunsjtrav på Bjerke, og det mellomste og det store forslaget spilte inn til sammen 8716 kroner. Sitter Olas tips til kveldens løp i Bergen like bra?

4 Mir D.K. (V5-3B) innledet karrieren på det jevne. Etter at han ankom Ove Wassbergs stall i Bergen er han blitt en riktig seiersmelodi. - Han møter tøffere hester, men han har mer inne og jeg har god tro igjen, forteller «Ove'n» til Nettavisen. Vi tror han slår til igjen, men garderer på det største forslaget der vi kjører uten banker. Verst konkurranse kan han vente seg av 8 Yonckers Boshoeve. Tyskland-importen kommer ut med toppkusk denne gangen og har solid kapasitet. 3 Kiss Me Quick vil trolig henge på i rygg på Mir D.K. Nykommeren har vist form i løpene på østlandet og skal ikke glemmes.

I de øvrige løpene i V5B har vi følgende betraktninger:

V5-1B blir trolig et oppgjør mellom 2 Wilson Star og 7 Starchip Victory. Førstnevnte kan vise til tre seire og to andreplasser på de siste fem startene. Han er veldig sterk og vinner trolig uten galopp. Starchip Victory gjorde fine løp østpå. Han vant direkte i Tengsareid-debuten og kan avgjort gjenta bedriften om han kommer riktig inn i løpet.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her

Tre hester skal være nok i V5-2B. Han kommer ut etter pause, 2 Crowning Point, men treningsresultatene er positive. Vi snakker om en fireåring med relativt høy klasse. Han innledet karrieren med tre fine seire før han røk på et nederlag for gode Rex Palema i den siste starten i oktober. Den dagen var han heller ikke på topp. Med nyoppladede batterier tror vi han slår til direkte. 7 French Crown gikk skikkelig bra etter galopp sist og kan utfordre om han viser seg fra sin beste side. Vant nest sist, men imponerte egentlig ikke den dagen. 11 Super Fest Boy blir bedre og bedre. Sist ble det triumf fra tet. Nå skal han jakte bakfra og det skal sies at han aldri har vunnet derfra.

Bingo i V5-4. Nær sagt hvem som helst kan vinne. 9 Nu Steensgård tror vi er den beste hesten, men han kan trenge løpet etter at han nå har hatt en pause. 12 Felicia Night er bedre enn hun hittil har vist. Blir det tempo stiger hennes muligheter. 6 Super Charming er kjapp ut. Skulle han sikre seg teten kan han holde helt inn. 3 Maxwill C.N. er ingen sprintertype, men vi ser for oss tempo i dette løpet. Da plukker han mange på slutten. 2 Feel The Heat står gunstig inne i løpet hva grunnlag og spor angår. Han er dessuten kjapp fra start. 11 Woman Fanatic kan overraske. Satt stengt med krefter i den siste starten. Ellers råder vi bare spillerne om å streke for så mange hester som lommeboka tåler i denne avdelingen.

Få hester hester i V5-finalen kan vise seg å være nok. De to antatt beste hestene er 11 Ness Tjo Oda og 5 Drav Siss. Siden duoen har hatt løpspause vinnertipper vi 8 Lykkesiv. Hoppa til Claus Olsen er trolig raskt i gang fra 20 meters tillegg. Hun er sterk og tåler å gjøre noe av jobben selv. Ness Tjo Oda er tøff og viste sterk forbedring på slutten av fjoråret. Hun pleier dessuten å være i fin skikk og skal strekes direkte. 5 Drav Siss har radet opp seire. Har gått et rolig hurtigarbeide og fungert tilfredsstillende. 7 Verdals Stjerne er herdet i hardere omgivelser.

Til denne V5-omgangen har vi satt opp tre V5-forslag på h.h.v. 90, 384 og 1152 kroner som du vet enkelt tastetrykk kan kjøpe her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere