*Nettavisen* Sport.

Mer og hardere arbeid for Carew

Foto: PAUL ELLIS (Afp)

John Carew liker likvel grepene Gerard Houllier har gjort Aston Villa-sjef.

18.10.10 13:36

Oslo (ANB): 0-0 mot serieleder Chelsea lørdag ga et nytt Aston Villa-poeng – og sendte John Carew & co. opp på åttendeplass i Premier League etter like mange serierunder.

Den norske landslagsspissen har en bestemt følelse av at Houllier er i ferd med å få sving på Villa-skuta – og liker de ideene franskmannen har tilført Birmingham-klubben.

- Med en ny manager kommer det alltid nye ideer, og jeg synes vi har gjort det ganske så bra siden han kom, sier Carew til klubbens hjemmeside.

- Vi har et sterkt mannskap. Nå er det viktig at vi fortsetter utviklingen med tanke på kampene som venter, tilføyer han.

Hardt arbeid
Kommende helg skal Villa ut i vanskelig bortekamp på Stadium of light mot Sunderland – og deretter venter det alltid like prestisjetunge byderbyet mot Birmingham.

Carew lover å fortsette å jobbe hardt under sin nye sjef.

- Vi jobber allerede hardt med de nye tingene – og det er det vi alle er interesserte i. Vi er her for å gjøre denne klubben bedre, forbedre resultatene, oppnå målsettingene og utvikle oss for hver sesong, sier han.

- Betyr det mer og hardere arbeid, hvilket det trolig gjør, er det bra, tilføyer lørenskogingen.

Selv var han tilbake i Villas startoppstilling lørdag – samtidig med at det stadig spekuleres i et mulig klubbskifte allerede i januar. Fenerbahce, Tottenham, Liverpool, AC Milan og Werder Bremen har alle vært satt i forbindelse med landslagsspissen – og nylig ble Sampdoria og Fiorentina siste skudd på stammen av beilere.

- Er i form
Nylig åpnet da også hovedpersonen selv for et klubbskifte, men lørenskogingen understreket at han vil avvente samtaler med klubben rundt juletider.

I mellomtiden ligger fokuset på å bidra til nye Villa-framganger. Chelsea-kampen var et steg i riktig retning.

- Vi viste at vi er i form, og klarte å holde dem unna samt spille ganske god fotball. Særlig i første omgang, oppsummerer Carew.

Hans egne kjempesjanse, som nærmest åpnet kampen, var han sikker på at ville bli mål.

- Så fort jeg traff ballen, trodde jeg det ville bli mål, men Cech klarte å få fingeren på den, sier Carew. (ANB)

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.