RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mer Røkke-penger til Molde

Foto: Jarl Fr. Erichsen (Scanpix)
Sist oppdatert:
Onsdag ble Molde Stadion omdøpt til Aker Stadion. Og snart starter også byggingen av Akerhallen i Molde.

AKER STADION (TV 2 Nettavisen): MOLDE-BRANN 0-1:

Det blir stadig tettere bånd mellom Kjell Inge Røkke og Molde Fotballklubb.

Samtidig med onsdagens markering av navneskiftet til Aker Stadion, ble det gjort kjent at klubben får en gave på seks millioner kroner av Aker og Kjell Inge Røkke, som dermed befester sin posisjon som klubbens snille onkel. Denne pengegaven er øremerket til bygging av treningshall, noe klubben lenge har savnet, ifølge direktør Tarje Nordstrand Jacobsen.

- Vi lider stort under dårlige treningsforhold vinterstid, og så vidt jeg vet, er vi den eneste Tippeligaklubben som ikke har en skikkelig treningshall til rådighet. Det at vi nå omsider får en slik hall, vil ha enormt stor betydning for både topp og bredde i klubben, sier Jacobsen, som håper at byggingen av hallen kan komme i gang raskt.

- Alt er klart i forhold til kommunen, og vi håper på å starte byggingen av hallen allerede nå i mai, sier Jacobsen til TV2 Nettavisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere