Gå til sidens hovedinnhold

Mer skryt til Rooney

Wayne Rooney fikk velfortjent ros av sjefen etter at hans to mål mot Southampton var med på å sikre ett poeng. Men manager David Moyes var oppgitt over at det ikke holdt til seier.

SOUTHAMPTON - EVERTON 3-3: Wayne Rooney scoret kampens første mål etter bare sju minutter, og sørget for 3-1 til Everton med bare 12 minutter igjen på kampuret. Man skulle tro det ville holde til seier...

Men nei.

Eksepsjonell Rooney
James Beattie reduserte til 2-3 fra straffemerket med sju minutter igjen, og Fabrice Fernandes utlignet til 3-3 fire sekunder på overtid.

Evertons manager David Moyes var full av beundring for innsatsen til Rooney.

- Wayne spilte en eksepsjonell kamp. Han kom tilbake fra Portugal 05.30 torsdag morgen, men ville ikke gå glipp av treningen og trente derfor samme ettermiddag, sa Moyes til PA Sport.

- Han er veldig ung og veldig god. Dette vil hjelpe på selvtilliten hans, ettersom han ikke har scoret så mange mål i det siste, antok Moyes.

Burde avgjort
Moyes var ikke like fornøyd med de to poengene som forsvant mot slutten.

- Vi skulle avgjort kampen i første omgang, med alle sjansene vi misbrukte. Vi var utvilsomt det beste laget i første omgang og burde scoret mer. Vi burde ledet 3-0 eller 4-0, mente Moyes.

Han mente at Tobias Linderoth felte David Prutton utenfor feltet, ikke innenfor, i situasjonen der Southampton ble tildelt straffespark og reduserte til 2-3.

Hoddle favoritt
Claus Lundekvam spilte sin første kamp siden 8. januar, men det var ikke noe tema i Southampton etter kampslutt. Pressen la merke til at Glenn Hoddles agent Dennis Roach satt på tribunen, og ville derfor ha en forklaring av styreformann Rupert Lowe.

Lowe forklarte det med at Roach bor i nærheten, og forsikret i kampprogrammet at han ikke vil gå mot fansens innbitte motstand og ansette Glenn Hoddle, som forlot klubben til fordel for Tottenham for tre år siden.

- Dennis Roach kommer på mange av kampene våre fordi vi er den klubben han bor nærmest. Mer er det ikke å si - alt står i programmet, sa Lowe.

- Tilfeldig
Vikarierende Southampton-manager Steve Wigley ble også spurt ut om mulige årsaker til at Roach var tilstede.

- Jeg tror ikke det har noe å gjøre med noen ting, fastlslo den tidligere Exeterspilleren.

- Formannen og styret vil intervjue en rekke mennesker, og hvem det enn blir som får jobben, får en veldig fin jobb, konstaterte Wigley.

HTML EMBED
Reklame

Strømsjokk: Så mye billigere er fastpris enn spot