Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mer suksess for Bjerring

Foto: (Hesteguiden)
Sist oppdatert:
Karismatiske Jan Martin Bjerring opplever stor suksess i Harstad. Søndag vinner han med Vinnelykka. Sjekk våre travtips.

Sportspills meny søndag:
V64 Skellefteå: Kjøp andel her
V5 Sørlandet: Mikkelsen innfrir igjen

Oddstips 1 søndag: Sogndal følger opp
Oddstips 2 søndag: Ny seier til Rosenborg

Tippetips søndag: Tipperne undervurderer Haugesund

Det er litt av hvert på travfronten denne søndagen. Det kjøres løp på Harstad travpark (enkel V5), det kjøres dobbel V5 på Sørlandets travpark og i Sverige er det nypremiere for V64-spillet i Skellefteå.

Tipsene til Harstad er utarbeidet av sportssjef Lisa Fredriksen på Harstad travpark og tilrettelagt av Kurt Rune Leirvåg

Klikk her for å se våre V5-tips til Harstad

V5-1 - Varmblodshester. Tidsløp. 2040 meter voltestart.
To hester skiller seg ut noe ut i dette tidsløpet som innleder V5-spillet i Harstad. 7 Nimbus F.H. og 3 Zappa Hornline. 11 Red Basin er en hest som kan mye, men er usikker på formen. Gikk inn som nummer tre på en regional premiekjøring 17.3.2012. 2 Hot Chilli Star står fint inne i løpet, er kjapp ut og skal kjempe helt der fremme, ifølge trener og kusk Oddmund Eggen.

V5-2 - Varmblodshester. 1600 meter autostart.
5 Next Step er i god form, skal ut med ny kusk, kan bli spennende. 4 Hunter bør kunne være med å kjempe om seieren. 3 Pocket Book satt fast med alt igjen sist, står perfekt inne spormessig. 1 Somolli´s Win har formen inne, bør være med i toppen. 7 Heaven News er normalt en bra hest men var noe tam siste gangen ut.

V5-3 - Kaldblodshester. 2040 meter voltestart.
Vinnelykka gjorde et kanonløp sist, vår banker!

Klikk her for å levere Sportspills eksperttips til Harstad

V5-4 - Varmblodshester. Varmblodshester. 2040 meter voltestart.
10 Bon Kosmos har ikke gått voltestart på over to år, hvis han går feilfritt bør han kjempe helt i toppen. 7 Jag Pierre kom i mål som nr 2 sist men bel disket for passgang, har fått ny balanse og bør kjempe om seieren. 4 Creme de Cherie ble to på en voldsom gjørmebane sist, bør regnes!

V5-5 - Kaldblodshester. 2040 meter voltestart.
4 Langaardssvarten gjorde det godt på en regional premiekjøring 17.3. Bør kjempe helt i toppen her. 6 Linus T.G. vant sist, en sterk hest som feilfritt kan vinne løpet. 8 Høiby Pilminni er behandlet etter sist løp, bør kjempe om en bra premie. 9 Dehline er ny for harstad spillerene, hun hjentes veldig fin ut i en hurtigjobb, premie som gjelder!

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!