RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mer trøbbel i skøytehallen

Foto: Reuters/Scanpix
Sist oppdatert:
Vancouver (NTB): Igjen hadde arrangøren trøbbel i skøytehallen i Richmond. To løpere fikk dagen ødelagt av en defekt startpistol.

Da russeren Dimitrij Lobkov tjuvstartet, ble det ikke skutt to ganger. Dermed gikk han videre i over en runde før han innså at han skulle ha stoppet.

Det førte til en forsinkelse av stevnet mens arrangørene diskuterte hva de skulle gjøre. Hendelsen ødela dagen både for Lobkov, som brant mange krefter, og for parkamerat Keiichiro Nagashima. Sistnevnte fikk konsentrasjonen ødelagt og endte nest sist.

- Jeg synes ikke om at det skjer noe sånt i et OL. Problemene med ismaskinen på 500-meteren var slettes ikke bra. De har hatt sine problemer, og slikt skal ikke skje, sier landslagstrener Jarle Pedersen.

- Det ble forsinkelser, og det er kjedelig for både arrangør og de løperne som var klare til å gå, sier sportssjef Øystein Haugen.

Håvard Bøkko skulle starte to par senere, men Haugen mener det ikke skadet ham. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere