RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: lluis Gene / AFP / NTB scanpix

Messi: - Jeg er lei meg og frustrert

Kan være ute i opptil to måneder.

Lionel Messi kan være ute i opptil to måneder med en skade i låret, men superstjernen sier det ikke er grunn til å være bekymret.

Det var i Barcelonas kamp mot Real Betis sist søndag at Messi måtte gå av banen etter 19 minutter med en avrevet hasesene i låret.

Argentineren har slitt med unormalt mange skader det siste halve året, og spekulasjonene om helsen hans har blitt diskutert opp og ned i både spanske og utenlandske medier.

- Jeg er lei meg
- Jeg er lei meg siden jeg ikke ventet å bli skadet. Jeg er også frustrert siden jeg nettopp kom tilbake fra skade. Jeg er derimot ikke bekymret. Skaden skjedde, men det er ikke noe uvanlig med den og ikke noe å undersøke videre, sier han ifølge den argentinske avisen Diario Olé.

Messi har sjelden vært skadet i karrieren, og man må tilbake til 2008 for å finne sist sesong uten minst 50 kamper for Barcelona.

Superstjernen sier skader er en naturlig del av sporten.

- Jeg er ikke den eneste som spiller mange kamper. Alle spillerne i La Liga gjør det, sier han.

Tilbakeviser påstander
Han slår også tilbake mot påstander om at han endret dietten.

- Det ble sagt av noen som ikke vet hva de snakker om. Det er ikke sant, dietten min har ikke endret seg. Mye har blitt funnet på, og jeg gjør som jeg alltid har gjort, sier han.

Barcelona har startet sesongen forrykende og står med 12 seirer og én uavgjort på de 13 første seriekampene. De leder serien, tre poeng foran Atlético Madrid.

Messi har scoret åtte seriemål på de elleve kampene han har spilt for Barca, men er målløs i ligaen siden slutten av september. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere