Messi ledet Barcelona til storseier

Foto: Albert Gea (Reuters)

Ga Real Madrid og Cristiano Ronaldo svar på tiltale.

BARCELONA - SEVILLA 5-0:

Real Madrid satte press på Barcelona med sin 3-1-seier over Hèrcules lørdag kveld, og katalonierne var nødt til å slå sterke Sevilla på Camp Nou senere på kvelden for å holde følge med hovedstadslaget.

Det klarte Barcelona greit, anført av Lionel Messi i praktslag.

For mens Cristiano Ronaldo har stukket ifra i kampen om toppscorertittelen i La Liga, med seks mål på de siste to kampene - og totalt tolv på ni kamper - vil ikke Messi være mye dårligere.

Argentineren scoret begge målene da Barcelona slo Real Zaragoza 2-0 sist helg, og var på plass med to nye scoringer da Sevilla til slutt ble knust 5-0 av de regjerende seriemesterne.

Det første målet kom etter bare fire minutter, signert Messi.

23 minutter var spilt da David Villa la på til 2-0, et resultat som holdt seg til hvilen. Like før pause klarte imidlertid Abdoulay Konko å pådra seg rødt kort for gjestene, som dermed stilte til annen omgang uten særlig mye håp om poeng.

Så tok det da heller ikke lang tid før Dani Alves økte til 3-0, før Messi og Villa noterte seg for nok en scoring hver.

5-0-seieren betyr at Barcelona ikke slipper taket på Real Madrid i teten av den spanske ligaen. De hvitkledte fra hovedstaden troner øverst på tabellen med 23 poeng på ni kamper, men Barcelona følger bare ett poeng bak.

Og på tross av Lionel Messis to mål lørdag kveld, må han fortsatt bøtte inn mål for å ta igjen Cristiano Ronaldo. På sine sju kamper står Messi med sju mål - altså fem mindre enn portugiseren fra Real Madrid.

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag