Gå til sidens hovedinnhold

Messi og Barcelona lekte seg med Rindarøy

Ustoppelige Barcelona har tolv strake seiere i La Liga.

DEPORTIVO LA CORUNA - BARCELONA 0-4:

De ser ustoppelige ut når de spiller fotball, Barcelona, og lørdag kveld fikk Knut Olav Rindarøy og Deportivo La Coruna erfare at det katalanske stjernegalleriet ikke viser noen nåde overfor motstanderne i den spanske serien.

For på Estadio Riazor var det klasseforskjell mellom lagene i kampen der nevnte Rindarøy fikk snaut 20 minutter som innbytter for vertene, og serielederne vant til slutt 4-0 - og tok dermed sin tolvte strake seier i La Liga.

Det tok «hele» 26 minutter før gjestene fikk hull på byllen, men da Lionel Messi fant David Villa med en elegant stikker tok sistnevnte godt vare på muligheten og sendte Barcelona i ledelsen.

Stillingen holdt seg til pause, og i andre omgang kjørte Barcelona regelrett over vertene fra nordvest.

Sju minutter etter hvilen var det Messi selv som doblet ledelsen med et herlig frispark, og sørget dermed for sitt 18. mål på 15 kamper.

Mot slutten av kampen fikk altså Knut Olav Rindarøy slippe til for vertene, uten nevneverdig hell: Sammen med resten av Deportivos forsvar måtte nordmannen ta sin del av skylden for at Andrés Iniesta enkelt kunne sette inn 3-0 ti minutter før full tid.

Minuttet etterpå var Messi igjen hovmester da Pedro fastsatte sluttresultatet til 4-0, og Barcelona kan konstatere at de fortsatt har et forsprang på Real Madrid, som stadig jager på andreplass.

- Vi er i en god stim, men vi må fortsette som dette. Real Madrid er rett bak, og det er lang vei igjen, sier David Villa etter kampen, ifølge NTB, og spissen har et godt poeng: Hovedstadslaget er fem poeng bak Barcelona, men kan knappe inn på forspranget med seier over tredjeplasserte Villarreal søndag kveld.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken