PARIS SAINT-GERMAIN - BORDEAUX 3-0:

Paris Saint-Germain slo tilbake etter Champions League-fadesen mot Real Madrid på onsdag, da Stian Gregersen og Bordeaux ble slått på Parc des Princes søndag ettermiddag.

Kylian Mbappé, Neymar og Leandro Paredes scoret målene som sørget for seier til Mauricio Pochettinos menn.

- Spesielle tilstander

Til tross for storseier for det franske hovedstadslaget, var stemningen blant PSG-supporterne alt annet enn god. De er tydelig fortsatt misfornøyd med at laget nok en gang har måttet se CL-drømmen ryke.

Verst gikk det utover Lionel Messi og Neymar som begge måtte tåle pipekonsert fra egne fans hver gang de var involvert. Kylian Mbappé, som trolig er den som er nærmest en overgang bort fra pariserne, fikk derimot ikke høre det.

- Hør her nå, selv med ledelse, så er det buing og frustrasjon. Spesielle tilstander i Paris, det må vi være ærlige å si, sa Direktesport-kommentator Robin Haugen da lagene gikk inn til pause.

- Lionel Messi blir buet på av PSG-fans under dagens kamp mot Bordeaux, fortsatt skuffet etter CL-fiaskoen. Samme for Neymar. En uvirkelig situasjon for Leo, aldri opplevd før, skriver den anerkjente journalisten Fabrizio Romano på Twitter.

Spesielt på 2-0-scoringen ble vi vitne til uvanlige scener. Lionel Messi spilte gjennom en lekker stikker til Achraf Hakimi, som sendte ballen videre til Neymar. Brasilianeren ekspederte ballen i mål, men supportere på tribunen var ikke nevneverdig imponert.

Enkelte fans svarte med å bue, mens Neymar heller ikke virket å være veldig fornøyd til tross for scoring.

- Vi ser at det ikke er noen feiring fra brasilianeren. Hør her, etter scoringen - det er både piping og applaus, kommenterte en forbauset Haugen.

Mauricio Pochettino var også lite fornøyd med det som skjedde på lagets egen hjemmebane søndag.

- Ingen liker at slike ting skjer. Det gjorde meg trist. Alle som elsker PSG var lei seg etter skuffelsen i Madrid. Jeg blir lei meg over det som skjedde her i dag.

Se situasjonen her:

Storseier

Det var Bordeaux som åpnet friskest, og både Remi Oudin og Jean Onana var farlig frampå i åpningsminuttene.

I stedet sendte Mbappé vertene i ledelsen halvveis ut i den første omgangen, etter å ha blitt spilt gjennom av Georginio Wijnaldum.

Like etter hvilen doblet Neymar ledelsen, før Paredes la på til 3-0 med et skudd opp i det høyre hjørnet.

Neste kamp for PSG er mot Monaco om én uke.